Skocz do zawartości
Pinki

Break Dance

Rekomendowane odpowiedzi

"]Twoj podpis to marzenia czy stan aktualny ?(chodzi mi o kompa nie ludka-beakdancowca  :wink: )

Marzenie ktore wkrotce sie spelni, wczesniej bylo napisane "wkrotce" ale teraz zabraklo mi na to miejsca :(

Za 1-2 miechy bede mial wszystko, w ciagu najblizszych 2 tygodni bede mial all oprocz procka i mobo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Twoj podpis to marzenia czy stan aktualny ?(chodzi mi o kompa nie ludka-beakdancowca  :wink: )

Marzenie ktore wkrotce sie spelni, wczesniej bylo napisane "wkrotce" ale teraz zabraklo mi na to miejsca :(

Za 1-2 miechy bede mial wszystko, w ciagu najblizszych 2 tygodni bede mial all oprocz procka i mobo :)

Tak Tak a co u swistaka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Tak a co u swistaka ?

<span style="color:red;">[ciach!]</span>j :!: :!: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No comment ! 

jestem zazenowany ! 

Swistkaka to masz w domu 

Nie wierzysz twoja sprawa, ale odczep sie od swistaka

Jezeli mam swistaka w domu to dlaczego ma sie od niego odczepic ?

Eh nie ma to jak dzieci z bujna wyobraznia :D

Eh nie ma sensu dalej z toba gadac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>j :!:  :!:  :evil:

Ekhm... widać nie wszyscy nauczyli się kulturalnej dyskusji. W środe rano zapraszam ponownie. Aha, libero Ty też moglbys przyhamowac w niektorych momentach, na zdrowie Ci to wyjdzie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...