Pinki Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Czy ktos z was cos probuje tanczyc :?: :?: :twisted: PS. Fajny mam gif w podpisie :?: :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ...Fajny mam gif w podpisie :?: :?: :lol:super ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Rewelacyjny, ale juz wiele razy powtarzalem aby grafik nie wrzucac do podpisow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Rewelacyjny, ale juz wiele razy powtarzalem aby grafik nie wrzucac do podpisow :) Moze zostac :?: moze, moze :?: :twisted: Napewno moze bo jest rewelacyjny 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Noo... zgadnij :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 PS. Fajny mam gif w podpisie :?: :?: :lol: Rewelacyjny ! oczoplonsu mozna dostac od gapienia sie w to :( albo ja juz jestem troszke wlany i mi sie galki schodza :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Noo... zgadnij :)Zenon dlaczego ty masz 5 gwiazdek a ja tylko 4 a napisalem wiecej postow ? Ladnie to tak oszukiwac ? Wstydz sie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Noo... zgadnij :)Zenon dlaczego ty masz 5 gwiazdek a ja tylko 4 a napisalem wiecej postow ? Ladnie to tak oszukiwac ? Wstydz sie !! To jeszcze nic :D - moderatorzy maja po 6 gwiazdek... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Noo... zgadnij :) Moze zostac :?: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Twoj podpis to marzenia czy stan aktualny ?(chodzi mi o kompa nie ludka-beakdancowca :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 "]Twoj podpis to marzenia czy stan aktualny ?(chodzi mi o kompa nie ludka-beakdancowca :wink: ) Marzenie ktore wkrotce sie spelni, wczesniej bylo napisane "wkrotce" ale teraz zabraklo mi na to miejsca :( Za 1-2 miechy bede mial wszystko, w ciagu najblizszych 2 tygodni bede mial all oprocz procka i mobo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 "]Twoj podpis to marzenia czy stan aktualny ?(chodzi mi o kompa nie ludka-beakdancowca :wink: ) Marzenie ktore wkrotce sie spelni, wczesniej bylo napisane "wkrotce" ale teraz zabraklo mi na to miejsca :( Za 1-2 miechy bede mial wszystko, w ciagu najblizszych 2 tygodni bede mial all oprocz procka i mobo :) Tak Tak a co u swistaka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 "]Twoj podpis to marzenia czy stan aktualny ?(chodzi mi o kompa nie ludka-beakdancowca :wink: ) Marzenie ktore wkrotce sie spelni, wczesniej bylo napisane "wkrotce" ale teraz zabraklo mi na to miejsca :( Za 1-2 miechy bede mial wszystko, w ciagu najblizszych 2 tygodni bede mial all oprocz procka i mobo :) Tak Tak a co u swistaka ? <span style="color:red;">[ciach!]</span>j :!: :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>j :!: :!: :evil: Ladnie sie pan przedstawil Cos jeszcze ? Buzi ? Dupci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Tak Tak a co u swistaka ? <span style="color:red;">[ciach!]</span>j :!: :!: :evil: Ladnie sie pan przedstawil Cos jeszcze ? Buzi ? Dupci ? Swistkaka to masz w domu Nie wierzysz twoja sprawa, ale odczep sie od swistaka :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 No comment ! jestem zazenowany ! Swistkaka to masz w domu Nie wierzysz twoja sprawa, ale odczep sie od swistaka Jezeli mam swistaka w domu to dlaczego ma sie od niego odczepic ? Eh nie ma to jak dzieci z bujna wyobraznia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 No comment ! jestem zazenowany ! Swistkaka to masz w domu Nie wierzysz twoja sprawa, ale odczep sie od swistaka Jezeli mam swistaka w domu to dlaczego ma sie od niego odczepic ? Eh nie ma to jak dzieci z bujna wyobraznia :D Eh nie ma sensu dalej z toba gadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 no nie dosc ze masz urojenia to jeszcze zaraz dostaniesz zjebke za przeklinanie na forum ! Wstydz sie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>j :!: :!: :evil:Ekhm... widać nie wszyscy nauczyli się kulturalnej dyskusji. W środe rano zapraszam ponownie. Aha, libero Ty też moglbys przyhamowac w niektorych momentach, na zdrowie Ci to wyjdzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...