W@R!@T Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam mam taki problem podlaczam router do komputera i do lini telefonicznej ustawiam polaczenie w routerze router sie laczy z netem loguje przydziela kompowi ip no i w kompie mam necik przez minute albo dwie a pozniej komputer przestaje odbierac i wysylac pakiety i juz net nie dziala wczytaja sie ze 2 stronki i po frytkach i nie wiem od czego to mam system xp probowalem juz bez sp pozniej z sp1 z sp 2 ktos mi mowil zebym jakis odbiornik RIP zaisntalowal ale wszytko to nic nie dalo nadal jest to samo co mam zrobic 3 tygodnie nie moge juz go odpalic Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 90% walniety router mialem tosamo na innym d linku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zły dział. -> sprzęt sieciowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...