Gość hydro2 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Uwierz mi Rav,ja w Far Cry'u w texxturach na very high nie mam nawet najmniejszej doczytki a poziomy laduja sie bardzo szybciutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Tak ,ale masz swapa wlaczonego.Wiec czesc systemu laduje w swapie. Mnie przy kilku programach w tle farcry wyrzucil raz do windy z komunikatem ze zbyt malo ramu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 To ja cos podobnego mialem z HL2 ale wtefy jak raz go uruchomilem to juz pozniej nic nie moglem wlaczyc bo mi ten komunikat wyskakiwal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 DRIV3R ZDECYDOWANIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 men of valor u mnie chodzi najgorzej ze wszystkich gier. framrate spada nawet do 19 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 To masz cos ze sprzetem.Ja mam non toper 30 fpsow w tej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a mozesz napisac jakie masz ustawione detale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 men of valor u mnie chodzi najgorzej ze wszystkich gier. framrate spada nawet do 19 :( 1391778[/snapback] cos masz nie tak, u mnie giera smigala, ale ja wywalilem po 2 h grania bo jest do bani :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 1024 i wszystko na high.w 1280x1024 czulem czasem minimalne skoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...