Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Mieszkam w szczecnie i chce kupic pluytke w Actionie. Chce MSI kt3 ultra2,ale sa tylko ultra2-c? Czym one sie roznia oprocz lanu..? Pomozcie prosze,bo jestem juz zdecydowany a tu taka niespodzianka:) Na drozsza nie mam niestety kasiory:( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a da sie cus kupic w ekszynie bez posiadania firmy ? i jak to zamawiasz ? przez net ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jaki jest adres tego sklepu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ultra2-C ma dzielnik tylko 1/4 wiec z FSB 166 mozesz miec klopoty. Druga wada tej plyty to brak 4 otworow wokol socketu (przynajmniej dla mnie to wada bo nie moge WC zalozyc) i trzecia to ze socket jest obrocony o 90 stopni i zalozyc cooler w zasadzie sie da tylko gdy plyta jest poza obudowa. Poza tym bardzo dobra plyta dla mniej wymagajacych i dla tych co skladaja kompy i nic juz nie grzebia przy procesorze. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Dexter,a nie mogles do WC uzyc tej zapinki zod Mate'a? Po co Ci wtedy dziorki dookola socket'a? Lipa z tym dzielnikiem,bede musial poszukac gdzies indziej,albo kupic MSI kt3 ultra,ona chyba ma 1/5? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Dexter,a nie mogles do WC uzyc tej zapinki zod Mate'a? Po co Ci wtedy dziorki dookola socket'a? Lipa z tym dzielnikiem,bede musial poszukac gdzies indziej,albo kupic MSI kt3 ultra,ona chyba ma 1/5? Pozdrawiam msi kt3 ultra i ultra2 (bez "C") ma dzielnik 1/5 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ze kt3 ultra2 ma taki dzielnik to wiem. NIe wiedzialem jak jest z tym "C". Na www.msi.com.tw pisze,ze msi kt3 ultra obsluguje procki 100 i 133. Ultra2 100,133 i 166. Dlatego z ta pierwsza,czyli "ultra" mialem dylemat. Ale dzieki Rosio za uswiadomienie. Jak nie bede mogl dostac ultra2 to kupie ultra. Chcialem Abita kx7 333,ale Lancer cos mowil,ze jednak jest niestabilny itp. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ehh nikt mi nie wierzy ze ta Ultra2-C nie ma dzielnika 1/5. Sam to sprawdzalem osobiscie i nawet tu http://www.msi.com.tw/program/products/mai...7&MODEL=MS-6593 jest czarno na bialym ze obslugiwane FSB to tylko 100 i 133 oraz procki do AXP 2400+ (takie info jest w historii biosow) Mam nadzieje ze moze jakis nowszy BIOS lub moze jakis nieoficjalny bedzie zalaczal automatycznie dzielnik 1/5 po przekroczeniu zalozmy 160 FSB. Plyta z zalozenia nie jest dla overclockerow aczkolwiek w BIOSIE jest sporo opcji do krecenia :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ehh nikt mi nie wierzy ze ta Ultra2-C nie ma dzielnika 1/5. Sam to sprawdzalem osobiscie i nawet tu http://www.msi.com.tw/program/products/mai...7&MODEL=MS-6593 jest czarno na bialym ze obslugiwane FSB to tylko 100 i 133 oraz procki do AXP 2400+ (takie info jest w historii biosow) Mam nadzieje ze moze jakis nowszy BIOS lub moze jakis nieoficjalny bedzie zalaczal automatycznie dzielnik 1/5 po przekroczeniu zalozmy 160 FSB. Plyta z zalozenia nie jest dla overclockerow aczkolwiek w BIOSIE jest sporo opcji do krecenia :cry: Pozdro Dexter ze tak sie zapytam, czym rozni sie ultra2 od ultra2c, bo nie wiem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Chociazby brakiem tego dzielnika :( 2-C produkowana jest tylko w dwoch wersjach czysta i z LAN-em. Natomiast Ultra2 moze miec RAID BLUETOOTH i cos tam jeszcze. Zreszta popatrz sobie na stronie MSI. 2-C to plyta tania dla skladaczy komputerow zeby mogli zaoferowac tani bezproblemowy komputer. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 To samo jest jesli chodzi o MSI kt3 Ultra : 100/133 MHz clocks are supported. Ale Rosi mowi,ze ma dzielnik 1/5. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 No to mam kurde chyba zwidy bo ja WIDZE ze 100/133/166 MHz clocks are supported http://www.msi.com.tw/program/products/mai...&MODEL=MS-6380E Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ale mi chodzi o MSI kt3 ultra,a nie ultra2... http://www.msi.com.tw/program/products/mai...&MODEL=MS-6380E Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ale mi chodzi o MSI kt3 ultra,a nie ultra2... http://www.msi.com.tw/program/products/mai...&MODEL=MS-6380E Pozdrawiam ale jestes upierdliwy :wink: :wink: nie wierzysz mi 8O po1: msi kt3 ultra i ultra2 wspiera fsb 166 MHz, do tych plyt idzie ten sam bios :!: po2: sam puszczalemswego durka na fsb 166, anie bylo by to raczej mozliwe bez dzielnika 1/5 po3: zobacz tu i sie przekonaj na wlasne oczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Wierze Ci i juz napisalem to wyzej,ze tak mowiles. Pisalem tylko Dexterowi,co bylo na tej stronie. Zajebiscie sie ciesze,ze starsza wesja wspiera ten dzielnik,bo na tym MoBo mi zalezy i chce je kupic. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Wierze Ci i juz napisalem to wyzej,ze tak mowiles. Pisalem tylko Dexterowi,co bylo na tej stronie. Zajebiscie sie ciesze,ze starsza wesja wspiera ten dzielnik,bo na tym MoBo mi zalezy i chce je kupic. Pozdrawiamspox, kupuj mobo i powiedz jak wrazenia pozniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ejj to da sie w actionie kupowac bez firmy co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Widzialem ten tescik na tej stronce Rosio co mi podales i juz w 100% nie mam watpliwosci. Plytka szla na fsb 200 tak jak abit kx7-333. Dlatego niedlugo ja wciagam,tylko starej sie pozbede. A mysle,ze wrazenia beda pozytywne:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Nie da sie kupowac bez firmy,to jest hurtownia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...