Klimass2 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 cześć sprawa jestr następująca przeglądając strony informacyjne przeniesiono mnie na jakiś serwis XXX, z mnoostwem dialerów certyfikatow i wirusów norton pokazal ze wirusy są ale ciągle je usówałem itd. a on wariowal to zapodałem brutalnego restarta... ppo uruchomieniu okazało sie ze sciazka do pulpitu sie zmienili na C:\deskop naprawiłem to......ale mam zablokowane zmienianie tapet we właściwości ekran całą zawartosc zakłądki jest na szaro :(,,, zablokowany prawy klawisz na pulpicie... brak włąściwosci na wszystkich plikach... i sprawa jest taka ze nie wiem za bardzo jak to usunąć:( pomocy PLZ ja ustrzec side przed takimi wpadkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zainsatlować operę lub fire foxa :>?. Uruchom komp w awaryjnym i skanuj (norton) potem jeszcze jakimś innym spróbuj. Dalej ad aware , spy remower. Jeśli to nie pomoże spróbuj przywrócić system (jeśli masz tą opcje włączoną). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 To juz bylo, moze najpierw czytaj bo juz nie mowie o szukaniu skoro post jest o pare nizej: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127283 To juz sie robi nudne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Masz i nie płacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...