Prog Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Przy włączeniu Windowsa i przez cały czas na pulpicie wyświetla się ten napis, a pod nim Full System scan results: - 3 Spyware infections itd. A na samym dole tej "Informacji" jest napisane: Windows recommends you the following software products to keep your PC safe: SmartSecurity for as low as $59.95 demo direct download ??? Ma ktoś pomysł jak to odinstalować... Pozatym Norton Antivirus po skanowaniu wyświetla że jest kilka wykrytych wirusów ~5, ale nie może ich wykasować. Jakby coś to mogę wrzucić SCREENA. Dzięki za uwagę i pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Przeskanuj kompa Ad-Aware SE usunie wszelki syf polecam :) Edytowane 10 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Też to miałem skanowełem kompa róznymi programami... Lepiej odrazu zreinstaluj system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ja równiez miałem problem z takim syfem i aby tego uniknąć zrobiłem poniższe kroki: 1. Zainstalowałem XP oraz Service Pack 2 (chociaz na Win2000 z service pack'iem 4 też nie było problemów) - to akurat ciebie nie dotyczy bo masz już Windowsa:P 2. Zainstalowałem Ad-aware 3. Zawiodłem się na Nortonie oraz Pandzie to wziąłem darmowego Avasta do "ochrony" przed wirusami - on pewnie też mnie zawiedzie kiedyś:). 4. Aktywowałem firewall w windowsie, ale ZoneAlarm też używałem i był dobry. 5. Zamiast IE używam Firefoxa 6. Włączyłem XP-antiSpy i wyłączyłem posłańca i kilka jeszcze opcji. I mi to wystarczyło aby pozbyć się syfu, Ad-aware znajduje tylko cookies i to w znikomej ilości(2), a wcześniej miałem kilkanascie jesli nie kilkadziesiąt podejrzanych pliczków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jaki system ?? xp do odratowania ... 98 milenium format ... poszukaj w google tu cos masz http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=31601 MIchal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ad-Aware, Spybot to porażka. O dziwo najwięcej śmieci, nawet po skanowaniu w/w softem znajduje Microsoft AntiSpyware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ad-Aware, Spybot to porażka. O dziwo najwięcej śmieci, nawet po skanowaniu w/w softem znajduje Microsoft AntiSpyware 1383393[/snapback] tak Microsoft AntiSpyware to bardzo dobry program :blink: , tylko powiedz mi dlaczego po jego skanowaniu nie działało mi emule i musiałem wgrywać wina od nowa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wystarczylo poszukac na forum bo taki temat juz sie pojawil pare dni temu.Wszystko jest tutaj: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=31936 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Naprawione. Bardzo jestem wdzięczny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...