gorky1000 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 witam, nigdzie nie moge znalezc nic po polsku na temat tego zasilacza - mam go od 1,5 roku - mam na nim podkrecony procesor do 2200 mhz i dalej nie moge bo resety - ciekawi mnie czy zasilacz nie wytrzymuje na wiecej? czy ktos cos wie na temat tego cuda? jaka on ma rzeczywista moc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Góra 250W. Rozrzut parametrów zależy od......siły wiatru w CHinach, humoru prezesa fabryki, prędkości wiatraków w Holandii, liczby urodzeń much tse tse w północnym Kongo. Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Góra 250W. Rozrzut parametrów zależy od......siły wiatru w CHinach, chumoru prezesa fabryki, prędkości wiatraków w Holandii, liczby urodzeń much tse tse w północnym Kongo. 1388000[/snapback] oooo to rzeczywiscie przemawia za chinska dokladnoscia:) uwielbiam produkty na ktorych pisze sie co innego niz jest w rzeczywistosci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 sory ze sie wtrace ale na litosc boska, chiny owszem ale ->H<-umor! a co do zasilki to sprawdz miernikiem bo moze masz jakis lepszy model 260W:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 sory ze sie wtrace ale na litosc boska, chiny owszem ale ->H<-umor! a co do zasilki to sprawdz miernikiem bo moze masz jakis lepszy model 260W:] 1389177[/snapback] boje sie sprawdzic bo moze sie okaze ze mam wersje gold ze zdrapka w srodku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 mialem kiedys codegena i ciagnol kompa z podpisu (bez OC i na GF3) przez 2 michy a potem go sprzedalem za 40zl:) i jakos bylo o dziwo stabilnie:P ale byl hardcore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ciagnOl? ej jak nie macie na offica z wordem 2 tysiecy to chociaz z onetu skorzystajcie: http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...