AMDFan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Witam Jestem nowym użytkownikiem. Mój adres e-mail piotr.kr@vp.pl nie został zaakceptowany w formularzu rejestracyjnym Dlaczego? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A jaki błąd otrzymałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Tak wogóle to w nazwie musi być chociaż jedna cyfra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Tak wogóle to w nazwie musi być chociaż jedna cyfra 1388803[/snapback] :blink: :zonk: :blink: No nie mów? Takie teksty to możesz pisać w Toppicu śmiechu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) A jaki błąd otrzymałeś? Dane są niepoprawne. Zmiana nicka, hasła nic nie pomagała Natomiast gdy użyłem starego adresu luzak10@gazeta.pl rejestracja zakończyła się pomyślnie Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez AMDFan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A czym jest sprawdzana poprawność maila? Jak regexpami to może nie przepuszczają kropki przed małpą i przez to jest error? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Przepuszczają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) ja mam maila na onecie -> death34@vp.pl i wszystko jest ok. Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...