mechl!n Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 W temacie koloru ogranicza mnie tylko asortyment sklepu w którym kupuję farbę- są różne. Ale myślę że czarny jest najbardziej neutralny ("pasuje" do każdej budy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Świetnie Ci to wyszło :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Piekna ta nagrzewnica. Naprawdę idealnie Ci wyszła ta szpachla. Wyglada jak z fabryki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Dzięki all ! Wczoraj stałem się posiadaczem następnego harrisonka- tym razem nagrzewniczki z opla corsy B. Piszę "harrisonka" bo w porównaniu z ukończonym harrisonem jest krótszy o jakieś 5-8cm (nie mierzyłem- na oko). Czas zabrać się chyba za edycję linków do zdjęć... Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neocrk Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 mechl!n jak uzyskałeś takie lustro z tego hariisonka przed pojechaniem go szpachlą:)? ja mojego czyszcze i czyszcze ale co najwyzej jest zajebiscie słoty no ale matowy nadal :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonczeq Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 mechl!n jak uzyskałeś takie lustro z tego hariisonka przed pojechaniem go szpachlą:)? ja mojego czyszcze i czyszcze ale co najwyzej jest zajebiscie słoty no ale matowy nadal :/ 1458076[/snapback] Zazwyczaj stosuje się do tego pastę polerską (są nawet specjalne do mosiądzu) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...