Jin* Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Co do gizmo- brak słów. Udawał głupiego, był głupi czy może prowokacji mu się zachciało? Najgorsze, że niektórzy jeszcze brali jego stronę (choć wina gizmo była imho EWIDENTNA). Coż, każdy ma swoją moralność :/Moze i w sprawie swojego tematu mial racje (szczerze, nawet mi sie czytac tego nie chce), ale to jak sie po tym zachowal jest zalosne. Niczym 14-latki ktorzy pierwszy raz widza forum i zaczynaja od pisania glupot... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ktos mowil, zeby takie sprawy zalatwiac na PM, tylko zeby moderatorzy jeszcze zawsze odpowiadali to tez by nie bylo problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Hmmm z tego co pamietam zawsze odpowiadalem wiec nie wiem o co biega. Ugadac tez sie dalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ktos mowil, zeby takie sprawy zalatwiac na PM, tylko zeby moderatorzy jeszcze zawsze odpowiadali to tez by nie bylo problemu. 1394234[/snapback] To o mnie chodzi. Miałeś pretensje, że zamknąłem temat o Rydzyku i spółce. Zrobiłem to, bo było widać, iż do kłótni niewiele już brakowało, poza tym zrobiłem to w czasie, kiedy Jan Paweł II umierał. Temat miał być otworzony po śmierci papieża. Sytuacja była wtedy bardzo napięta. Mogły się posypać bany i ostre kary, dlatego wolałem uniknąć tego, zamykając ten temat. BTW: esiuWWW też ma chyba do mnie żal, że nie odpisałem na jego pmkę :? Co do Twojej pmki: "Temat byl od bardzo dawna i zaden z mod. go nie zamykal, a jakis nowy sie znajdzie zawsze..." Nie mów mi, że jestem nowy. Popatrz lepiej na daty dołączenia do Tweaka. Wyjaśnienie czemu zamknąłem temat już opisałem powyżej. Jeśli chcesz jeszcze o tej sprawie porozmawiać, to zapraszam na pm. Tym razem na pewno odpisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ktos mowil, zeby takie sprawy zalatwiac na PM, tylko zeby moderatorzy jeszcze zawsze odpowiadali to tez by nie bylo problemu. 1394234[/snapback] mi tam zawsze odpowiadają, nieraz to nawet na gg jestem jakis lepszy czy co?;] 1.imho gizmo miał ciut racji , bo temat zamknięty w sumie bez patrzenia....ale wrzeszczał jak mały dzieciak;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 moi ulubieni moderatorzy znowu :lol: :lol: wunat i paranoik <_< <_< jak milo..uwtierdzam sie tylko w mojej opinii :? NIEOMYLNI jestescie..tez bym tak chcial :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Kolejny temat aby pojeździć po moderach. Ale w świetle topików jak saplić kartę graficzną/procesor aby się nie skapneli w serwisie. Łatwo oceniać moderów, każda cierpliowść ma swoje granice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Dziwie sie, ze temat jeszcze nie jest zamkniety. Nawet jezeli racja jest po stronie usera to nie usprawiedliwia to takiego zachowania. W dodatku tak doswiadczonego usera. Mnie rowniez jeden z adminow niezle zagrzal bo dostalem banana ale wygarnalem na GG prywatnie. Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie zamkniety bo sie daja wyplakac biednym userom. Przeciez zawsze wina lezy i tak po stronie moderatorw :D Zdazaja sie wpadki ale wszystko da sie wytlumaczyc. Ba nawet bana da sie zniesc. Prawda lukk?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ciesze sie lukk ze jestem Twoim ulubionym modem. Ty tez jestes moim ulubionym userem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 I jak wszystko miło się konczy... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 jako etatowy sukinkot wsrod moderatorow ja banuje Mr_Gizmo za obrazanie moderacji/administracji. WSZYSTKO da sie zalatwic na spokojnie, potwierdza to ludzie ktorych zbanowalem a potem porozmawiali ze mna na spokojnie na gg. 1392109[/snapback] mam w [gluteus maximus] ciebie i twojego bana... a "pod stołem" to ty sobie sam załatwiaj swoje własne problemy... mnie do tego nie namówisz... jeszcze może mam ci dać kopertę? jak siezaczyna załatwiać wszystko na GG i na PW t owychodzą takie sprawy jak z Mitusmem i jego chłodnicami oraz ludźmi., którzy za wszelkącenę próbują wyeliminować konkurencję z allegro albo wyłudzać korzysci majątkowe w zamian z rozwiazanie problemu (MegaGuciek, Kyniak&Spółka.) a poza tym "potem" to ja mam w [gluteus maximus] co się dzieje - najpierw sie myśłi a potem blokuje tematy zgodne z regulaminem a nie na odwrót :) Trochę kultury może? Czy ja cię gdziekolwiek obrażam? Czyli jednak prosisz o odpowiedź. Ciekawe, nazywasz mnie analfabetą (w późniejszych postach) a sam nie potrafisz znaleźć linka do redakcji w stopce benchmarka. Rozróżnij schizofrenię od paranoi z łaski swojej. Ale pytanie zadałeś. Poza tym nikt nie będzie za tobą latał i sprawdzał. Takie posty zamieszcza się już po konkursie. Ale było zapytanie jaką odpowiedź podać. No ja nie wiem kto tu ma problemy - od 8 stycznia zarobiłeś 60%. Więc chyba jednak ty. Poza tym nie mam rangi moderatora. To też nie jest obrażaniem? Chyba faktycznie masz problemy ze sobą. Poza tym żarty na poziomie podstawówki. Nawet komentować się nie chce. Co do Indii to super. Kup sobie krowę - będziesz miał święty spokój. My też. PS1: takie rzeczy na priv. PS2: zły dział, znów powinieneś punkty dostać. 1392205[/snapback] NIE BYŁO MNIE BO MIAŁEM BANA - potem zapomniałem o temacie ... i teraz też pewnie dostanę ... ale mam to w [gluteus maximus] ... 1. obrażasz - zarzycanie komuś postępowania nie zgodnie z regulaminem to zniesławienie - czyli obraza .... dopuki nie zaczałem tych co na to zasłużyli obrzucać epitetami to nie było w moim postępowaniu w tym poscie nic nie zgodnego z regulaminem ... 2. interpretuj sobie jak chcesz ... i tak nic nie zmieni tego że dowolnie naginasz fakty i manipulujesz nimi z zależnosci co tobie pasuje .... NIGDZIE NIE PYTAŁEM O ODPOWIEDŹ W TYM QUIZIE tyko o to: "o co oni tam sie właściwie pytają" prezentujesz koleś taki typ rozumowania, ze gdyby było w quizie pytanie: "podaj wysokośc najwyższej gór yw polsce" a ja bym spytał ciebie: "czy chodzi o wysokośc względną czy bezwzględną" to też byś to uznał za próbę wyłudzenia odpowiedzi na pytanie - takze daruj sobie swoje idiotyczne uwagi człowieku który do własnej głupoty przyznać sie nie umiesz i masz za nią jeszcze pretensje do innych :) a jak cię obrażam to mnie pozwij o zniesławienie :) 3. co do mojego analfabetyzmu ... fakt nie zauważenia czegoś moze świadczyc co najwyzej o ślepocie a nie analfabetyzmie ... bo skoro ja jestem analfabeta to ty bezmózgowiec :) (to też nie obraza a porównanie do pewnej gromady strunowców) a argumenty na poparcie mojej tezy masz w moich wcześniejszych wypowiedziach ... 4. schizofrenia a paranoja .. tego sie nie da rozdzielić w większości przypadków .... bo co do paranoi i schizofrenii - jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie na ten temat to byświedział, że około 60% przypadków schizofrenii to tzw. schizofrenia paranoidalna ... więc nie na miejscu jest odzdzielanie jednego od drugiego - jak widać to jest twój przypadek :) 5. a kto ci kaze latać i sprawdzać? odczep sie koleś i nie wypowiadaj w tematach jeśli ci sie nie chce ... ktokolwiek cie zmusza do aktywności na forum? co to ..rwa wogóle za argument? mozesz wcale nie oddychać co mnie to [ciach!]a obchodzi? 6. nie ty decydujesz kiedy i jakie posty sie umieszcza :) 7. nigdzie nie było zapytania:"jaką odpowiedź podać" czyli czy prawdziwa jest a, b czy c albo prośby o wymienienie modeli które należy wpisać w odpowiedzi tylko była jasna i wyraźna prosba o sprecyzowanie pytania bo odpowiedzi mogły tam być różne w zależności od tego czy chodziło o odpowiadanie zgodne z prwdą czy o odpowiadanie wg wydumanego przez kogoś wzorca.. 8. jakie niby ja mam problemy? ze nie moge sobie pogadac na forum na którym żądzą swięte krowy? napisałem ci już co ja na to i gdzie to mam ... 9. o nadętych bubkach - podałem zgodnie z prawdą ... udowodnij mi, że kłamałem i kogoś zniesławiłem .... jeszcze raz powtarzam - nie będę niczego załatwiał na priv z nikim ... argumenty Panie SKRYTOBOJCA argumenty, a nie czcze gadanie. 1392220[/snapback] tobie by wunat napluć w twarz a ty byś powiedział, ze deszcz pada ... ale to normalne - typowe postępowanie grupy trzymającej władze ... Ja tak patrzę na tę twoją tendencję do udzielaniu się w każdej sprzeczce adminstracja vs. ktokolwiek co by się nie działo przeciwko administracji. Więc jak twoją wypowiedź mogę brać za obiektywną? 1392221[/snapback] wg tego wyjątkowo pokrętnego rozumowania to administracja nie powinna wypowiadać sie w ani jednym temacie który jej dotyczy bo jak jej wypowiedzi można uznać za obiektywne skoro są bezpośrednio zainteresowani w sposobie rozwiązania jakichkolwiek sporów w których sa stroną ... w ten sposób żaden oskarżony nie miałby prawa do obrony bo przecież nigdy nie bedzie obiektywny a żaden pokrzywdzony też nie mógłby zabierać głosu bo przecież subiektywnie podchodzi do swojego pokrzywdzenia .... jeśli ludzie z boku, zupełnie niezaangażowani w spór, bez celów i interesów w sposobie ich rozwiązania nie mają prawa do wypowiedzi i ustawienia się po jednej ze stron sporu to kto ma? kto tu będzie bardziej obiektywny? moze paranoik albo wunat? :) rozśmieszyliście mnie do łez swoim obiektywizmem ... dali byście chociaż odpowiedzieć mr Gizmowi a nie odrazu bana. 1392231[/snapback] dal juz wystarczajacy popis nieznajomosci regulaminu i netykiety. ma do nas gg wrazie czego. 1392238[/snapback] wortigern - a nie wiesz na czym opiera się władza ludzi marnych, władza autorytarna, totalitarna? przecież to oczywiste, ze na zamykaniu ludziom ust za wszelką cenę i ograniczaniu prawa do publicznej wypowiedzi :) typowe postępowanie twardogłowych tłuków ... aha i żeby sie tu nikt nie oburzał, że go nazwałem tłukiem bo to dotyczy tylko tych, którzy sami zgadzaja sie ze mną, że prezentują totalitarny styl sprawowania władzy .... jeśli ktoś uważa, ze każdy ma tu na skutek jego działań prawo do swobodnej wypowiedzi to moje porównanie go do twaardogłowego tłuka go nie dotyczy :)więc nie ma sięo co obrażać ... a co do mojego niby łamania regulaminu - częsć z punktów regulaminu została dodana po zgłoszeniu mojej akcesji do grona użytkowników forum, ja żadnej z tych zmian regulaminu nie akceptowałem więc wypchajcie się sianem Czemu?? Taki staz i nie wie ze wszelkie watpliwosci mozna rozstrzygnac na GG badz na PW?? Ale skoro jemu sie nie chce i woli zrobic male zamieszanie na forum to prosze bardzo. Wystarczy spojrzec w jego % a widac jaki jest spokojny :| Skoro taki kolo jest cwany to po kij zakladal zamkniety temat?? Tego nie kumma alfa i omega a jednak prosi o rade na forum tak jakby nie mogl sie zglosic do organizatora konkursy. Dziwne :| Ne sadzicie?? 1392269[/snapback] po to żeby wyjaśnić wątpliwości a znajać doświadczenia tutaj i wogóle w naszym kraju - watpliwości wyjaśniająsiętylk owtedy gdy ktoś je nagłośni inaczej pojawiaja się tendencje do wyciszania i rozmywania problemu ... nie jestem SBekiem, żeby z kimkolwiek współpracować, tym bardziej z tutajszą Służbą Bezpieczeństwa ... poza tym baranie jeden czytaj wszystkie wypowiedzi ... napiszę ci to dużymi literami bo jak widać jesteś ślepy (to moja interpretacja) albo analfabeta (tak ludzi z problemami ze wzrokiem nazywa paranoik) ... KILKA RAZY PISAŁEM DO ORGANIZATORÓW KONKURSU ALE UDAWALI GŁUPA ... NIE DOSTAŁEM NAWET JEDNEJ ODPOWIEDZI ... tak samo jak w przypadku Quizu z mp3playerami ... w odpowiedziach w tamtym quizie są rzeczy sprzeczne z tym co podaje producent na stronach swoich i jak to wytknałem kilka dni temu organizatorom to też dodziś nikt nie odpowiedział .... jeszcze jedno co do sensowności pisania do benchmarka: niby wygrałem tam USB kartę WI-fi U.S. Roboticsa chyba i co ... 3 tygodnie albo więcej od ogłoszenia wyników konkursu i karty ani widu ani słychu .... niby raz napisałem, odpisali, że się zajmą problemem... potem pisałem kilka razy i nic ... cisza - więc sensu pisania do BENCHMARKA NIE WIDZĘ ... Napisal :) "ha - chciałem napisać do benchmarka ale tam nie ma zadnego linku ani maila wiec nie wiedzialem gdzie icon_smile3.gif" 1392316[/snapback] No rzeczywiscie zadanie niewykonalne :D 6 letnie dziecko by znalazlo. Tlumaczenie - szkoda ze bezsensowne :| 1392323[/snapback] nie będę się wypowiadał bo jak powiedziałem - pisałem do nich jeszcze nie raz i odpowiedzi ni widu ni słychu więc jak mi się zdaje twoje teksty są też bezsensowne i czytaj wszystkie wypowiedzi a nie tylko wybiórczo pierwszą ... Co do gizmo- brak słów. Udawał głupiego, był głupi czy może prowokacji mu się zachciało? Najgorsze, że niektórzy jeszcze brali jego stronę (choć wina gizmo była imho EWIDENTNA). Coż, każdy ma swoją moralność :/ 1393599[/snapback] GŁUPI TO TY KOLEŚ JESTEŚ JAK BYK :) powiedz mi gdzie jest moja wina w postach sprzed zablokowania pierwszego tematu albo do momentu gdy zacząłem rzucać mięsem? czy to tak trudno zrozumieć, że nie da sie w zgodze z prawdą odpowiedzieć na pytania tendencyjnie skonstruowanego quizu skoro odpowiedzi możliwe do wstawienia są kłamliwe? jeśłi ktoś pyta o monitory spełniajace normy HDTV i każe wymienić modele to jak to zrobić skoro: ani jeden nie spełnia takiej normy a coś trzeba wpisać ... odpowiedź "ani jeden" organizator zakwalifikuje jako błędną ... no mogłem odpowiedzieć na nie zgodnie z prawdą ale po co za wszelkacenę? tylko po to zeby organizator dostał to czego chce? to oczywiście moja wina i problem mojej moralności, ze organizator kunkursu wraz z producentem-sponsorem kłamie ... to moja wina, że się tego czepiam .... to moja wina, ze spytałem czy mam podać nazwy modeli które wg producenta są HDTV ready czy też tych które są Really HDTV Ready? to pewnie moja wina, ze odpowiedź zgodna z prawdą zostanie uznana z złą a kłamliwa za dobrą tylko dlatego, ze jest zgodna z polityką marketingową firmy ... Kolejny temat aby pojeździć po moderach. Ale w świetle topików jak saplić kartę graficzną/procesor aby się nie skapneli w serwisie. Łatwo oceniać moderów, każda cierpliowść ma swoje granice. 1395964[/snapback] prosze mi powiedzieć czy ja kiedykolwiek zadawałem pytania w stylu jak kogośoszukać, jak spieprzyć coś żeby sienie połapali, jak wyłudzić od kogoś kasę? jeśli nie jesteśw stanie tego zrobić t oz łaski swojej zamknij ryj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Papa. Widać nie potrafisz się zastosować do uwag udzielonych przez moderację, przez co twoja obecność staje się tu niepożądana. Żegnam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 ciekaw jestem czy powiedzialbys mi to prosto w twarz. nie sadze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...