Kamilek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Witam.Mój problem jest chyba poważny :) Otóż chodzi o to że nie chodzą mi głośniki tylne. Mam zestaw 5.1 Creative Inspire 5.1 i do tego SoundStorm z mojego Asusa. Gdy robię kreator pracy głośników i pokazuje ze graju z tylnych to piszczy z subbowfera.Głośniki są sprawne bo podłączyłem je jako przednie i wszystko oki. Gdzie szukać błędu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 99%- źle podłączone kabelki, spróbój jeszcze raz według instrukcji je podpiąć.Jak to nic nie da to zainstaluj d now stery do MOBO i zmień ustawienia w zakładce soundstorma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Kamilek napisał(a): Witam.Mój problem jest chyba poważny :) Otóż chodzi o to że nie chodzą mi głośniki tylne. Mam zestaw 5.1 Creative Inspire 5.1 i do tego SoundStorm z mojego Asusa. Gdy robię kreator pracy głośników i pokazuje ze graju z tylnych to piszczy z subbowfera.Głośniki są sprawne bo podłączyłem je jako przednie i wszystko oki. Gdzie szukać błędu ?? 1392590[/snapback] zamien miejscami kabele od glosników - czarny z pomaranczowym - powinno pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam podobną sytuacje tyle ze z SB Live 5.1 Olałem to bo zbyt duzo nerwów mi to zniszczylo. Po formacie to naprawie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...