kosmo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 jak w temacie poszukuje jakiegos taniego noclegu w krakowie, na krótko, 1-2 noce. termin blizej nieokreslony, koniec maja poczatek czerwca. Jakies pomysly, propozycje :-) dla mnie i mojej dziewczyny czyli 2 osoby. A moze ktos z forum chce nas przenocowac ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ja cie moge przekimac ale w giźycku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 dziwczyne przygarne za free, a ty zawsze możesz spac w piwnicy/ew. balkon :-P joke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 W krakowie jest wiele miejsca na dworcu .................... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 schronisko młodzieżowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Pytaj w Akademikach np. miasteczko AGH... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Na dworcu PKP masz sporo ogłoszeń - warto podzwonic.Kiedys z kobietką byłem na weekend w Krakowie i spoko znaleźliśmy hotelik na naszą kieszeń. ale adresu juz nie pamietam ani nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 jak masz znajomości w pkp, to postaraj się załatwić nocleg w noclegowni pkp, nie jest to moze 5 gwiazdek, ale 2 noce da rade wytrzymać ;-) a ceny minimalne ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) tak całkiem na poważnie to polecam to www.hospitalityclub.org nie zawiodłem się na tym kiedys pisałem tam o tym na forum ale nie chce mi sie ponownie pisac wejdżcie to zobaczycie co to jest HC (nolcegi za FREE DLA chłopców i nie chłopców hehe) :) Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez timmon24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...