_bollo_ Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 witam prawie zawsze wyskakuje mi blad winloga zaraz przy starcie systemu gdy wpisuje sie hasło tzn haslo sie w pisze nastepuje wczytywanie ustawien uzytkownika i w tym momecie jest blad i restart... nastepnie aby win wstal normalnie trzeba go uruchomic w trybie awaryjnym (tam wszystko jest spox) czego moze byc wina? podejzewam ze jakiegos sterownika ale jakiego??????? mam win 2000 pro sp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jaki dokladnie blad wyskakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Cos mi tu pachnie wiruskiem... Sprawdz antywirem kompa (polecam www.free-av.com), sprawdz dysk scandiskiem, sprawdz pliki systemowe (polecenie: sfc /scannow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...