bambi_p Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam zamiar kupić jedną z tych płyt, ale ciągle nie jestem przekonany która jest lepsza, doradźcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 no ja mysle ze jak troche poszukasz to sobie znajdziesz odpowiedz .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodówa2 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Bierz Abita Epox nie jest zbyt udaną konstrukcją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Żeby nie te cienkie zasilanie w epoxie to była bo to bardzo dobra płyta, ale abit to abit :D ja bym sie nie zastanawiał nad wyborem. Miałem tego epoxa i z nim sporo problemów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ten model epoxa jest bardzo slaby. 2 testowane egzemplarze i po pierwsze bardzo nierowne oc, klopoty z mnoznikami wyzszymi niz 10, problemy z wykrywaniem dyskow ponizej 40 gb. Nie mowie ze wszystkie te plyty sa takie slabe ale te 2 sprawialy problemy. Niemniej jak juz sie wszystko poustawialo to nie bylo klopotow ze stabilnoscia. Pomysl moze na 8rda+ jezeli koniecznie chcesz epoxa. Tylko koniecznie rev 2.2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambi_p Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) no to teraz szal przechyla się na strone NF7 , dzięki za rady i czekam na opinie innych. Może jeszcze wspomne że płytka bedzie działać z sempronem 2400+, oraz 512MB ramu, 400MHz Twinmos 2,5 , a reszta zostaje ze starego czyli malutki dysk stara TNT2 no i zasilacz 200W (który ma na 12V 8A czytałem gdzieś że powinien mieć koło 15A) - jak myślicie uciągnie czy mi coś wybuchnie?? Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez bambi_p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 zapomnij taki badziew nie uciagnie tego mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 nie da rady - gdyby to byl np. epox 8krai to by moglo ledwo chodzic ,ale nf7 to nie wystartuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zasilacz min jakis Modecom np. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14072 , dla dobra swojego komputera nawet nie prubuj tego badziewia podlaczac Odnosnie tego Epoxa, mialem mozliwosc testowac... i jest Ok :] dyski wykrywal, nienajgorszy przy O/C, i z mnoznikiem pow. 10 tez raczej problemow nie mial. Chodz porownujac z tym Abitem i tak cienko wypada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Długo sie zastanawiałem nad płytą zanim wybrałem AN7 Abita. Tobie radze NF7 - to udana konstrukcja i nie będziesz żałował. Dlaczego nie AN7 ? NIe polecam mimo że ją mam - jest troche przereklamowana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam Epox fakt jest niezly, ale problematyczny mam bartka 3200 i nie hcodzil na magistrali 400 mhz ... instalacja nie szla nawet wieszal sie w koncu przylepilem do chipsetu wiatrak od p133 i spoko chodzi ale ... musialem podpiac WC zeby dalo sie zamknac obudowe echh a oc lepiej nie mowic abit to abit ale sporo mozna na nim wykrecic kumpel ma i spoko chodzi tylko kondziolki wymienial bo przy oc zrobily sie balonowate jak bym mial juz kupowac i oc ostre to tylko dfi ale to tylko moje zdanie pozdrawiam ed ps taa i te ciakie zasilanie ... i mylne wskazania V i C dodatkowo malo biosow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambi_p Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Zasilacz Chieftec GPS-300AB-100L 300W będzie wystarczający, czy może jest jakiś lepszy w tej cenie (100-120zł), zastanawiam sie jeszzce nad Mode Com ATX-350GTF - 350 W albo HuntKey BS3000 Whisper Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez bambi_p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=93885 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...