Gość memel Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 http://balusc.xs4all.nl/ned/har-cpu-amd-k7.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Rzeczywiście - FULL WYPAS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie no świetna stronka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Chistoria AMD spisana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 omg "chistoria" edytuj to szybciutko bo mnie az zeby bola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Kurde jako przyszły absolwent HISTORII (juz za pare miesięcy :) ) czuje sie dotknięty takim bykiem! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Kurde jako przyszły absolwent HISTORII (juz za pare miesięcy :) ) czuje sie dotknięty takim bykiem! :wink: 1399057[/snapback] No...razi po oczach, razi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość memel Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 przypadkiem na tą stronke wpadłem. nie zla co ?! az miło popatrzec. wszystko spisane. i nie tylko o AMD, VIA chipset i Ineta procki i wiele innych. jednym słowem wszystko !!! wiedziałem ze sie tu przyda cos porzadnego. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 przypadkiem na tą stronke wpadłem. nie zla co ?! az miło popatrzec. wszystko spisane. i nie tylko o AMD, VIA chipset i Ineta procki i wiele innych. jednym słowem wszystko !!! wiedziałem ze sie tu przyda cos porzadnego. pozdrawiam 1399352[/snapback] Mnie rozwala tytuł tematu :lol: :lol: :lol: Przychodzi mi na myśl jakaś super aukcja z allegro w stylu bazarowym :lol: Jesteś dumny z siebie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Aż sie łza w oku kręci :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 świetne! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) super stronka nawet k9 jest :) Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BalusC Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Thank you all for the compliments :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...