dylus Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 :blink: cześć zinstalowałem czystą wersję win xp sp1 po zainstalowaniu zacząłem robić windows update oczywiście win znalazł uaktualnienia i zaczął je pobierać po chwili jednak wyskoczył komunikat że zainstalowanie nie powiodło się ponieważ system jest niestabilny.ponowiłem próbę i znowu to samo o co chodzi co się dzieje z tym windowsem. acha podczas instalacji podałem że intalacja z formatowaniem partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Sciągnij sobie SP2 ,zainstaluj i dopiero przez Wu spróbuj zainstalować reszte poprawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Sciągnij sobie SP2 ,zainstaluj i dopiero przez Wu spróbuj zainstalować reszte poprawek. 1400261[/snapback] sgj zainstalowałem sp2 i narazie jakoś to chodzi ale myślę że zainstaluję win xpz serwis pakiem2 ,jak dotychczas miałem win xp sp1 + doinstalowanie sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...