red46 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Pilnie potrzebuję danych samochodu Fiat Punto II Speadgear 1.2 16V Jest to silnik benzynowy z bezstopniową skrzynią. Szczególnie szukam charakterystyk: moc, moment, charakterystyk częściowych i rególacyjnych. Za pomoc z góry dziękuję. PS Dane potrzebuję do pracy magisterskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 www.google.com - oczywiście :) A ogólnie to Fiaty są ekhm :) Może nie wszystkie, ale spora większość niestety jakościowo jest mocno za konkurencją. Wiem coś o tym, mój wujek ma salon FIAT'a :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Lisek ALFA ci sie nie podoba ????????????????????????? Albo stilo 2.4JTD Abarth (zajebiste) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Alfa jest zarabista. Lancia to luksus i wloska kreska w srodku (jak tak bylem najpierw w salonie Lancii, a pozniej u VW, Audi i Skoda to mi sie niedobrze robilo jak widzialem te niemieckie cos). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jak alfa taka fajna, to 147 chyba wyjątkiem jest od reguły (masakra przy zderzeniu 8O ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jakie tam fiaty VOLVO S90 lub opel omega 3.0MV6 lub pezot 607 bodazje no i bentley Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 eeee i tak najlepszy jest lancer evo 6,7 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 eh troszke sie chlopcy z tematem mijacie :) A wedlug mnie wloskie samochody sa kijowe (poza ferrari) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja jestem w posiadaniu po ojcu opla ascone C gt 1.8i 115 KM (taka jak na moim logo) ma przejechane juz ponad 500.000 km (pol miliona :) ) jedynie byl jeden zawor robiony a tak nic doslownie nic te samochody byly naprawde dobre , napewno byly lepsze np. audi albo cos ale naprawde ople z tamtych czasow byly zajebiste!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 eh troszke sie chlopcy z tematem mijacie :) ... true zauważyłem taką tendencję - wystarczy wspomnieć jakiś temat o wozach to już wszyscy zaczynają podniecać się silnikami v6, 10 litrów itd. ludzie - zróbcie se topik na wymienianie największych silników świata, wyżyjcie się, pościągajcie zdjęcia, nawet sobie w domu wydrukujcie. a prywatnie wydaje mi się należy doceniać to co jest w zasięgu i w ogóle się ma (post powyżej). howgh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 nie wiem jak wy ale mniej mnie podnieca widok corvetty niz zajebiscie odrestaurownej warszawy lub fajnie zrobionego malucha!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...