Slayer Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Brakuje mi już miejsca na C, a znajdujące się tam oprogramowanie wolałbym, żeby zostało. Chciałbym przydzielić choćby jeszcze z 0.5 GB, byle niczego nie zepsuć. Mam Partition Magic 8.0, ale nie wiem jak to zrobić. :mur: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zmniejszasz następną partycję, przesuwasz do góry. Powiększasz C o wolne miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 polecam 7tools Partition Manager 2004 jest szybszy w działaniu i prosty w obsłudze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ok. Zadziałało z PM 8.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...