Konrad_ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) mam 250zł na "sprzet" tylko nie wiem czy brać discmana czy jakis mp3 player w tej cenie. prosze o jakieś rady, ewentualnie linki(w gre wchodzi allegro). Pozdrawiam P.S jeżeli jest wogóle taka opcja to gdyby w takim sprzecie było radio byłoby genialnie. Edit cena podskoczyła do 300zł Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez Konrad_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czemu dublujesz tematy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49024873 co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 spoko ten panasonic.. 300 zeta to troche malo jak na odtwarzacz mp3.... chodz w tej cenie bys znalazl digitbala .... tylko nie wiem czy na karte mmc by ci starczylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 IMO lepiej mp3 na flashu... Creative MuVo lub jakas nie markowa z wieksza iloscia pamieci. O ile dobrze pamietam to za okolo 250 mozna miec 256 a za 300 to juz 512 MB. W tym masz dyktafon, radio i flashdrive. Sam zamierzam cos takiego nabyc po wyplacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 mam 250zł na "sprzet" tylko nie wiem czy brać discmana czy jakis mp3 player w tej cenie. Discman to nazwa zarezerowana dla layerow firmy Sony. Tak samo jest z nazwą Walmnan :) W cd playery nie oplaca sie pchać. Lepiej zainwestować w jakis mp3 player na cd lub pamiec flash. Jesli juz bierzesz na pamiec flash to milo jak urządzonko posiada dyktafon i radio. Bo wieczne sluchanie mp3 to moze sie znudzić, szczegolnie jak player ma malo pamieci. Obecnie jest w posiadaniu playerów firmy iRiver, ktore polecam. Mam swojego iRiver'a iMP-350 na plytki oraz pozyczonego na testy H-320 z dyskiem twardym 20GB. Cena zabija, mozliwosci również. Tak wiec ja proponuje poszukac jakiegos iIRver'a, najlepiej z radiem. Dzwiek rewelacyjny, szczegolnie jak bedziesz mial dobre sluchawki. Nawet playery z Creative'a nie maja tak dobrego dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 mp3 player flash. Kolega kupil w MM po 59ojro jakis XXX (firma mi nieznana) z 512MB i nawet spoko gra, ciekawie wyglada oraz ma dyktafon. Sluchawki moglyby byc jednak troche lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zakupiłem tego cd playera:] Dzwiek mp3 nigdy nie wyprzedzi audio a w tej cenie zaden mp3 player nie bedzie lepszy od tego panasonica, sa to opinie ludzi którzy sie na tym znają, ja sie za znawce nie uważam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Tylko 1 kwestia.. Taki mp3 player uzywa sie w autobusie, podczas biegania itp... i wtedy nie ma co myslec o idealnej ciszym, wiec na nic Ci jakosc audio... Poza tym baterie trzymaja dluzej (brak mechanicznych czesci), maly rozmiar, waga i nie potrzebny system antywstrzasowy. Poza tym dyktafon i pendrive gratis... Wiec jak to bylo z tym audio...? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 dokładnie, ja ze swojego wyrzuciłem słuchawki bo mi źle siedziały w uszach i włozyłem swoje PHILIPSy. Sprzet jest na ogół uzywany podczas jazdy na rowerze, na w-f'ie (tak tak, zamiast nauczielki :)) no i oczywiście w nagłych wypadkach (np. jak mi ucieknie bus to trzeba bootować do szkoły - 20min drogi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Konrad_ po co wogóle założyłes ten topic pytasz się, my odpowiadamy, a i tak robisz odwrotnie bo "ktoś" ci tam powiedział, spoko, ale nastepnym razem, jeśli pytasz to choć zrób użytek z odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Discman to nazwa zarezerowana dla layerow firmy Sony. Tak samo jest z nazwą Walmnan :) 1404320[/snapback] raczej CD WALKMAN jak dla mnie badziewne dyktafony, pendrive'y mniejsze niz 1gb sa bezuzyteczne gdziekolwiek jedziesz na dluzej to raczej nie nagrasz nic nowego nie biegam, nie jezdze na na rowerze podczas sluchania bo zawsze wypadaja mi sluchawki discmany nie schodza teraz za bardzo, na allegro za 50zl mozna dostac porzadny sprzet sony sluchawki w odtrzarzaczach tanszych niz 300zl mozna oddac dzieciom do piaskownicy jako zabawke dlatego nawet nie mysle kupowac mp3 playera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Z tańszych polecam MuVo Creative'a ;) A poza tym tak ogólnie to proponuję odtw. mp3 a nie discman ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...