vodoo Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam serdecznie ! Jako, że strasznie spadły ceny używanych monitorów, pokuszę się chyba o kupno takowego. Zastanawiam się na 21 cali CRT (Sony E530, SUN GD-5510, IBM P275) lub 15 cali LCD IIyama ProLite E380S. Czy oczy mocno odczuja roznice miedzy dobrym CRT a średnim LCD. Który z tych monitorów polecacie ? pozdrawiam Vodoo W przypadku CRT dochodzi jeszcze Dell P1130 Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez vodoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jak LCD to 17, 19 cali a nie 15!!! To już lepiej ten CRT (jak masz dobry wzrok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja mam 15lcd i jestem w 100% zadowolony wiekszego mi nie potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erolg Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 :-P Ja osobiście dozbierałbym do 17. E435S-w do domu to bardzo dobry wybór - tym bardziej że już nie są takie drogie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48667609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A ja polecam 17-19 CRT UZYWANY! Jest tani jak barszcz w porownaniu z tym co tam wypisujesz wyzej a pociagnie nawet 5 lat bez problemu (jesli kupisz dobrej firmy). Dlaczego...? Bo: Nie dlugo (moze pod koniec tego roku, poczatkiem przyszlego) wchodzi technologia OLED do seryjnej produkcji i takie monitorki beda mialy wszystkie zalety LCD ale BEZ WAD (jasnosc, czas reakcji, cena i chyba delikatnosc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...