Gość kev Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) ej ludzie dam wam przykład C:\Documents and Settings\Michał\Ustawienia lokalne tam mam folder TEMPORATORY INTERNET FILES - i za h*** nie moge go usunąć.... z zajmuje 702 mb !!!!!!!! a mam mały dysk przeznaczony na winde wiec mam przekichane ... jak usunąć pliki z tego folderu ????? bo próbowałem i sie nie da :( POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pamiec podręczna ???? Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 włącz internet explorer nastepnie wybierz ---> Narzędzia ---> Opcje internetowe ---> (Tymczasowe pliki i-net'owe) Usuń pliki... ---> po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 thx :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 tak na zapas - w tym samym oknie ustawiasz wielkość tego cache - jak masz szybkie łącze to daj najmniej ile się da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 @kev Przesiadz sie na inna przegldarke Opera, Firefox, Mozilla. Nie bedziesz mial problemow z tempem, a funkcjonalnosc kazdej z wymienonej bije na glowe IE. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Moj komputer-> Dysk C-> Wlasciwosci-> Ogolne-> Oczyszczanie dysku Zaznacz wszystko i daj OK (NIE ZAZNACZAJ kompresji starych plikow, bo to moze dluuuuugo potrwac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...