westsajd Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! Niedawno kupiłem na allegro starego big towerka AT. Pytanie do was: co, jak, gdzie nalezy wyciac/zmienic zeby to byl ATX? Wiem napewno ze trzeba z tylu wyciac dziure na wyjscia z plyty glownej - moze to byc jakas byle jaka dziura czy trzeba ciac na styk z wyjsciami? bo nad 8 sledziami mam jedna dziure (chyba wyjscie na klawiature albo cos), i po prawej 14 jakis wyjsc. Jeszcze problem z blacha okrywajaca bude: mam w 1 czesci... jak ja najlepiej rozciac zeby byla na 3 czesci i zeby byla gdzie przykrecic boki i top? Dzieki z gory za opdowiedzi Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 bedzie ciezko :) jak z jednej czesci bo pewnie tylko boki i tak przykrecasz do stelaza :) a obudowy AT nie widzialem juz 3 lata wiec srednio pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) No rozcialem juz ta blache i mam teraz problem... pomiedzy gorna blacha a boczna mam przerwe okolo 5mm <_< teraz pytanie... czym tą przerwe najlepiej zakryć? myślałem o podniesieniu calego boku troche w góre tak żeby podchodził pod górną blachę ale wtedy od dołu jest dziura... co z tym fantem zrobić? Kurde nie wiem czy mam sie bawic w przerabianie na ATX czy od razu kupic jakas ATX stara z allegro <_< Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Moze mi ktos z was powiedziec jakie wymiary ma miec dziura na wyjscia z tylu budy na mobo? bo nie moge za bardzo wyjmowac swojej plyty :/ Moze to byc "byle jaka" dziura? czy musi byc taka jak w firmowych - na styk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...