shakur_45 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 witam posiadam bartona 2500+ z odblokowanym mnoznikiem ;], poki co mam ta plytke i jestem ciekaw, jakie fsb wytrzyma, generalnie na stronce napsiali, ze fsb200mhz to dl anie jzaduzo ;], ale jestem ciekaw ile komu sie udalona niej wyciagnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Do 200 to raczej nie dojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no przeciez to napisalem poza tym mam pamieci samsunga 333mhz takze w sumie to sie zastanwiam czy w ogole sie oplaca to ruszac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Popróbowac możesz. Tak co 1 MGHz podnoś i zobaczysz dokąd dojdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Nie wroze Ci fsb 200MHz. Brak dzielnika 1/6 jeszcze na dodatek. Ogolnie na tych plytach raczej nieosiagalne (nie mowie o poszczegolnych przypadkach ;) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Przeciez już pisał że na to nie liczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...