adi_123 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam monitor LG Flatron z płaskim kineskopem 17 cali. Co jakiś czas ekran na chwilę miga na niebiesko po czym wraca do normy. Nie wiem co się dzieje jeśli możecie pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Podlacz do innego kompa. Jesli bedzie to samo, to monitor do reklamacji. Jesli nie, to wina grafiki - sterow pewnie... lub sprzetowo cos.. Niech zgadne... NVIDIA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_123 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Nie NVIDIA tylko ATI (Radeon 9600) juz na kilku sterownikach tak się działo, obecnie mam Catalyst 5.3. To chyba wina monitora, bo kiedy odłączyłem monitor od kompa i ponownie porządnie podłaczyłem to bardzo długo juz to nie występowało, ale wczoraj znowu zaczęło, jednak nie dzieje się to często i wystepuje przez krótki czas dosłownie kilka sekund, jednak wolałbym, żeby sie tak nie działo :D Może to wina wejścia dla monitora w kompie?? Może trzeba je przyczyscic slbo coś w tym rodzaju?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jedyne co mo przychodzi do głowy to... zimne luty, które po dłuższej pracy przestają działać, moim zdaniem tylko fachowiec pomoże, czyli gość z lutownicą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...