macka Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 siema:)mam dvdrw:)i problem z nagrywaniem plyt cd i dvd:)otoz albo plyta podczas nagrywania zatrzymuje sie na ilus tam procentach albo bufor ze 100% spada do 0% i nic nagrac nie moge...aaa........i jeszcze wyskakuje komunikat "zapis mozliwy z predkoscia ... zamiast ... z powodu zbyt malej predkosci dostarczania danych zrodlowych"..... wszystko sie dzieje pod win98 bo pod xp wszycho dziala:)jakis pomysl ktos ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 1. Po co Ci nagrywarka pod 2 systemami? 2. Czyzby sterowniki do plyty? Via czy costam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macka Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mam system win98:)ale sprawdzalem moja nagryware u kolesia pod xp:)i dzialalo:)sterowniki via zainstalowane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...