cana Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 do mojego sumienia 8) narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 wow no to nie ma botów tylko only żywi moderzy/inkwizytorzy dbają o czystość forum albo automaty są do poprawienia nareczka cana i vodka &beer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ze co??????????? hmmmmmmmmmm :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Hehehe :) Myślałeś że Lisek, reed, Gr00by i spółka to automaty? No wiesz co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 co wy tacy anty warez jestescie adminy i inne wynalazki ? moze da sie zrobic kolejny dzial na forum WAREZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 co wy tacy anty warez jestescie adminy i inne wynalazki ? moze da sie zrobic kolejny dzial na forum WAREZ dla takich juz jest taki dzial WARAz forum :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Hehehe :) Myślałeś że Lisek, reed, Gr00by i spółka to automaty? No wiesz co :Dnie tak nie myslałem, ale to całkiem ciekawa teoria więc moze coś w tym jest :) /qrde Dick i jego poręcone teorie się same cisną na myśl / ale po prostu myślałem ze się posiłkujecie automatami do polowania na nietrzymających się netykiety i regulaminu forum /zreszta dobrze wykonany wczoraj byłem :) coz wigilia święta wiadomego ma swoje prawa zwyczajowe :) 8) / narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ze co??????????? hmmmmmmmmmm :roll: crack do sumienia już niepotrzebny bo przypomniałem sobie seriala :) i udało mi się tą aplikację znów zamrozić :) /ale nie dało się odinstalowqać bo twerdzi ze nie mam uprawnień admina adminów do tego systemu ;) cóaztrzeba bedzie nad tym popracować 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Hehehe :) Myślałeś że Lisek, reed, Gr00by i spółka to automaty? No wiesz co :Dnie tak nie myslałem, ale to całkiem ciekawa teoria więc moze coś w tym jest :) /qrde Dick i jego poręcone teorie się same cisną na myśl / ale po prostu myślałem ze się posiłkujecie automatami do polowania na nietrzymających się netykiety i regulaminu forum /zreszta dobrze wykonany wczoraj byłem :) coz wigilia święta wiadomego ma swoje prawa zwyczajowe :) 8) / narka Tak sobie wlasnie pomyslalem (nawet nie zabolalo) i ....................... nie pomylilem sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Tak sobie wlasnie pomyslalem (nawet nie zabolalo) i ....................... nie pomylilem sie :P zapomniałem jak wychodziłem na małe co nie co 8) wyjąc grafe z kompa i schować modem do szafy :) bo zawsze na bańce jakoś dziwnie ;) mnie ciągnie do kompa co by coś napisac / ale o dziwo wczoraj nawet nie było literówków tyle co zawykle w takim stanie , to zawsze bardzo ciekawe doznanie jak się kompa next dzień sprawdza co się pisało i jak to wyszło :) czasami takie głębie w swoich textach odkrywam zę zaczynam się bać :) / pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Tak sobie wlasnie pomyslalem (nawet nie zabolalo) i ....................... nie pomylilem sie :P zapomniałem jak wychodziłem na małe co nie co 8) wyjąc grafe z kompa i schować modem do szafy :) bo zawsze na bańce jakoś dziwnie ;) mnie ciągnie do kompa co by coś napisac / ale o dziwo wczoraj nawet nie było literówków tyle co zawykle w takim stanie , to zawsze bardzo ciekawe doznanie jak się kompa next dzień sprawdza co się pisało i jak to wyszło :) czasami takie głębie w swoich textach odkrywam zę zaczynam się bać :) / pozdro Nie jesytes jedyny ktory to odkryl :D Witaj w klubie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...