bielski Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 witam no własnie jak to zrobić ? kto wie ? z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 witam no własnie jak to zrobić ? kto wie ? z góry dzieki 1405092[/snapback] Przepraszam, że pytam ale możesz trochę jaśniej :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 jak rozebrac samsunga c100 do pierwszych części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 yeezzzzzuuu! A jaka to filozofia odkrecic z 4 srubki i dalej delikatnie i powoli zdejmowac kolejne elementy ? :mur: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 to weź tak zrób kiedy się nie da :lol: śrubki odkręciłem i dół odszedł ale góra za cholere nie chciała i sie pytam bo moze ktoś wie co z tym fantem zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dziwne bo ja swojego bylego c100 z latwoscia rozkrecilem :blink: . Przedni panel podwazylem srubokretem delikatnie i bylo gites. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ja właśnie coś nie moge, śrubki odkręcam, i dół pełna kulturka odchodzi a góra zapomnij. pchałem, ciągnełem, przesuwałem i zero efektów pracy ! nie wiem co jest grane, a są może jakieś zaczepy albo co, pamietasz moze jak to wygladało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 popchnij tylna czesc obudowy do gory( w strone wyswietlacza) i wyskoczy z zatrzaskow i zejdzie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) kurde, obojetnie co robie dalej nie chce zejść :| , pchałem (nawet z dużą siłą) i nic Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez >>Bielski<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 rzuc o sciane napewno odejdzie :D ja odkrecilem, przesunalem i zeszla bez problemu wiec niewiem co u ciebie. Moze ja ktos sklejil ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...