Gość Rocca Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Macie juz jakies plany na przyszlosc...? Ja zamierzam isc na Zarzadzanie i Marketing... Prace juz mam zalatwiona... Trzeba tylko zdac mature, czego zycze sobie i wszystkim maturzystom!! Przede mna zostaly juz 'jedynie' egzaminy pisemne, UFF...!:) Najwiekszy stres juz mam za soba!:) Wyniki niezle, jestem zadowolony... Polski 14/20 i Rosyjski Podstawowy 14/20... Aaaach... te 14 ;);) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 tia, ja ide na fizyke na uniwer wroclawski;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 JA Ruskiu 19/20 , Polski we wtorek ;] Startuje na /Informe/Zarzadzanie/Matme/ a gdzie? Patrz pozycja "Skad?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Wszystko zależy od zdanej matury, tymbardziej w moim przypadku (pol, ang, mat, fiz) - tam gdzie zamierzam złożyć podanie, wymagany jest egzamin z mat + wyniki z dwóch innych lub mat, fiz, więc, w razie czego nie mam egz. wstępnych na kierunki, na które zamierzam się ubiegać. Najpierw trzeba zdać maturę, potem jest bardzo dobry wynik, a dopiero później można myśleć o studiach bądź studiowaniu, jeżeli ktoś woli ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...