cyrano666 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ma ktos z was jakis dobry przepis na zacier?? pytam tylko i wyłącznie w celach edukacyjnych :D mnie sie cos obiło o uszy o dacie 1410 podobno z tego niezly wychodzi... ale nie wiem nigdy sie takimi rzeczami nie bawilem... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 http://plumbum.pl/chemia,159,artykul.html ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ja pilem taki co mial 80 i wiecej nie wypije :lol: :razz: btw. ile procent w roztworze musi byc alk zeby sie palil? 1409876[/snapback] nawet 40% się zapali, tylko trzeba go wpierw troszke rozgrzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sexbo Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 czy mozna podgrzewac banke bez kotla???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Kupowałem niedawno destylator ze sklepu internetowego na http://edestylatory.com/26-50-litrowe i jestem zadowolony. To jest właśnie 50 litrowy elektryczny, prosty w obsłudze, wydajny i dokładny. Nie ma przy nim za dużej pracy, łatwo się składa, czyści, ogólnie na duży plus, jakbym jeszcze raz miał kupować to znowu bym tutaj zamówił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 do zobaczenia za 7 lub 12 lat. XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Taaa nowy rodzaj reklamy "szeptanej" niby to i tamto... echhh bo kupiłam tu i tam pam pam pam.. AA pamietajcie by pierwsze 50ml przegonu wylać inaczej będzie ws nieźle łeb bolał ( pierwszy idze metanol --pijcie szybciej bo się ściemnia XD ) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Jak oglądałem Bimbrowników na Discovery to każdy wylewał inną ilość i zacząłem się zastanawiać ile tak naprawdę tego trzeba wylać. A tu proszę. Nie dosyć, że temat o % to i odpowiedź się nawineła. +1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...