Gość Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Witam! Mam pytanie.Mianowicie czy karta TV LifeView FlyVideo 3000 może odbierać zakodowane programy typu HBO? Czy są (no i oczywiście gdzie) jakieś dekodery? A tu link producenta: http://www.lifeview.com.tw/eng/pro_fly_3000.html Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Z tego co wiem to kazda karta telewizyjna jest w stanie odebrac zakodowane kanaly, oczywiscie standardowo w formie zakodowanej... ale na sieci jest dosyc duzo programow do dekodowania roznych form szyfrowania obrazu, trzeba sobie poszukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 byl taki program, chyba do dekodowania C+, moze sie nada do HBO, nazywal sie bodajze BorgTV , poszperaj w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 O ile wiem to HBO nie zlapiesz tak latwo. U mnie w kablowce jest zalozony filtr blokujący częstotliwość HBO. Musiałbyś się dobrać do skrzynki i je usunąć. Często pracownicy kablówek "na lewo" za jakieś 50 zł ściągają te filtry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 O ile wiem to HBO nie zlapiesz tak latwo. U mnie w kablowce jest zalozony filtr blokujący częstotliwość HBO. Musiałbyś się dobrać do skrzynki i je usunąć. Często pracownicy kablówek "na lewo" za jakieś 50 zł ściągają te filtry Tiaaa , a potem przylaza co jakies 2 miechy i wysysaja dodatkowa kasa, zebys dalej mial :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No niby każda ale nie jest potrzebny układ BT848, BT849, BT878 lub BT879 ???A chodzi mi o te konkretną kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No niby każda ale nie jest potrzebny układ BT848, BT849, BT878 lub BT879 ???A chodzi mi o te konkretną kartę.No tak duzo programow do dekodowania wymaga tego procesora...ale na pewno jest rowniez jakis pod LR138A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No niby każda ale nie jest potrzebny układ BT848, BT849, BT878 lub BT879 ???A chodzi mi o te konkretną kartę.No tak duzo programow do dekodowania wymaga tego procesora...ale na pewno jest rowniez jakis pod LR138A A gdyby tak znalazł się ktoś kto we jakie to programy i może podał jakiś namiar. Pliizzss :cry: jest gdoś taki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 www.robem.prv.pl tu masz stronke o programach do tunera TV, mam nadzieje ze cos tam znajdziesz :D pozdr, Morris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...