Maks! Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Hej, Jakiś czas temu dioda sygnalizująca pracę dysku migotała przy pracy hdd, a teraz nie chce :/ Diodę sprawdzałem, napewno działa, kabel pięc razy sprawdzałem i na bank jest dobrze wpięty. Nie wiem co jest, wydaje się wszystko ok, jednak tak nie jest, bo nie chce świecić :( Jak spotkaliście się z takowym problemem to piszcie! Za odp serdeczne dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a prubowałeś ją odwrotnie podłączyć?? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ja tez tam mam ze moja diodka od hdd nie obsluguje pierwszego kanalu :? tylko jak cos pracuje na drugim to swieci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Bo to jeden raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ja tez tam mam ze moja diodka od hdd nie obsluguje pierwszego kanalu :? tylko jak cos pracuje na drugim to swieci :( 1407791[/snapback] Sęk w tym, że wcześniej pracowałą a teraz nie chce :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 no u mnie na poczatku tez pracowala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 mam to samo w kieszeni na drugiej tasmie. nagle dioda przestala sie swiecic :(. jezeli podlacze na pierwszy kanal to dziala :) tez z tym walcze :( moze ktos rozwiazal ten proble ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 U mnie jest identyczny problem ale jeszcze nie testowałem triku ze zmiana taśmy na nowke.. tez nie wiem czego to jest przyczyna..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 u mnie zmiana tasmy nic nie dala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...