BLANTMEN Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Poszukuję jakiegoś programu, który zamieni mi rozmiar procentowy (np. ze 100% na 50%) ponad 2500 obrazków. Wiem że taka opcja dostępna jest np. w Irfan Wiev ale tam nie ma możliwości żeby wszystkie pliki zamieniały się naraz. Trzeba każdy z osobna robić :? Poleci ktoś jakiś programik? Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 jest tam taka opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Żeby zmienić wszystkie pliki ? :? Mógłbys powiedzieć jak to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Masz taka opcje "Batch Conversion/Rename" i tam ustawiasz co chcesz, w zaawansowanych opcjach jest zmiana wielkosci plikow :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 W ACDSee 7 tez jest taka opcja. Wybierasz liste plikow i dajesz polecenie zmiany rozmiaru w [%]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ReaConverter Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Już sobie poradziłem. Może żeby nie zakładać nowego tematu tutaj dopisze - potrzebuje jeszcze program, który wrzuci mi logos na film. Problem w tym, że logo ma rozszerzenie *.gif. A o ile dobrze pamiętam VirtualDub nie wrzuca gifów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...