MicJes Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Przegladam sobie inne fora hardwareowe i z oc, i wnioskuje, ze Twek jest najbardziej popularnym polskim forum!!! Macie jakies spostrzezenia, moze adresy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Przegladam sobie inne fora hardwareowe i z oc, i wnioskuje, ze Twek jest najbardziej popularnym polskim forum!!! Macie jakies spostrzezenia, moze adresy? Hmmm.............. Calkowicie i bezstronnnie sie z toba zgadzam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ja etsh :P tweak rulezz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Przegladam sobie inne fora hardwareowe i z oc, i wnioskuje, ze Twek jest najbardziej popularnym polskim forum!!! Macie jakies spostrzezenia, moze adresy? Hmmm.............. Calkowicie i bezstronnnie sie z toba zgadzam :P ja etsh :P tweak rulezz :P A ja sie jeszcze zastanawialem. Jak moglem watpic. Gupi musialem byc! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 A ja sie jeszcze zastanawialem. Jak moglem watpic. Gupi musialem byc! :P Ty to powiedziales :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Ty to powiedziales :P :D A my przez grzeczność nie zaprzeczymy :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 dobry klimacik jest jeszcze na boardzie serwisu twojepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Naprawdę fajne forum 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Och kurcze!! Jak wspaniale!! Chwalcie, chwalcie!! Jeszcze sobie po buziaku dajmy!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 po buziaku czy po buzi [aka mordach hehehe]? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Co tu dużo pisać jeśli chodzi sprawy związane z kompami itp. to forum jest chyba najlepszym w polsce, a jego użytkownicy poza pewnymi wyjątakami :P są jeszcze lepszejsi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 niejedno forum jush zwiedzilem, ale tylko przy tweaku jak rano sie budze wlazcam monitor i odrazu sprawdzam interesujace mnie topiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Tweak i NVISION to dla mnie najlepshe pole do wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 A ja sie jeszcze zastanawialem. Jak moglem watpic. Gupi musialem byc! :P Ty to powiedziales :P :D Wiem, wiem... Och kurcze!! Jak wspaniale!! Chwalcie, chwalcie!! Jeszcze sobie po buziaku dajmy!! ;) Nie mam nic przeciwko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Tweak Rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 po buziaku czy po buzi [aka mordach hehehe]? ;] Zależy kom/ od kogo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Gdybym siedział jeszcze na innych forach oprócz Tweaka, to bym nie miał czasu nawet na granie :lol: Przesiadłem się tu z dyskusji.pl i od tego czasu prawie tam nie bywam. Jestem jeszcze na kilku forach zagranicznych, ale nie związancy z o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Ja zalogowany jestem tylko tu, bo tu jest zaje 80scie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 forum loozik, od dzisiaj zaczalem uczeszczac na nvision BTW poraz pierwszy mi sie pokazalo "Nie możesz wysłać nowego postu tak szybko po poprzednim, zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie" ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Macie jakies spostrzezenia, moze adresy? aaaaaaaa dresy Adidasa oczywisice 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...