Neo_x Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 eejj.. niech ktos mi powie... dostalem ta gierke z cdkeyem nadrukowanym na plycie... kazdy z Was tak ma czy to ta seria limitowana gry o ktorej mi mowil znajomy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suldanesalar Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 WITAM mam pytanie, przeszukalem forum i nikt o tym nie pisal, jak przejsc 2 "bosa" (bo hiba nim jest) ta laske co skacze z platformy na platforme z 2 mieczami, doprowadzam na okolo 5% jej zycia (na pasku) i koncowa walka ma sie odbyc hiba tylko na miecze (jestem w tym momencie darkprince) tylko za cholere nie moge jej pokonac, bardzo mało zycia ma a non stop mnie zabija jakis sposób na nia ? plese :) pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 BYLO. Musisz ja gonic... jak bedziesz juz na platformie z nia zwalniasz czas i naparzasz dopoki nie przeskoczy na kolejna. I tak dopoki nie padnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suldanesalar Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 BYLO. Musisz ja gonic... jak bedziesz juz na platformie z nia zwalniasz czas i naparzasz dopoki nie przeskoczy na kolejna. I tak dopoki nie padnie :P no własnie jakos mi to nie wychodzi, doganiam ją jak ma juz mało życia (5%) i zawsze mnie zalatwi,albo kopnie ze polece w przestrzen albo zabije, a próbowalem juz nascie razy ;) ,skoro nie ma jakiejs recepty na nią musze próbowac dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 :blink: Nie rozumiem, po co tacy zakładają tu konta :mur: Zalecam długie wczasy, najlepiej na Syberii. A żeby nie było całkiem OT, gra wymiata, aż mnie palce bolą od kombosów :D Ciekawe, czy szybko pojawi się kolejna część. Wiecie coś o tym? ps. jestem trochę nie na czasie z grami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zakończanie PoP3 raczej nie wskazuje na kolejną część, ale czego się nie robi dla pieniędzy. Może zrobią i oby była przyjanmniej tak dobra jak poprzednie części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 CZesc Co moge zrobic z sand credits po ukończeniu gry?? i ile macie scenek video w extra- bo ja tylko te co były w grze- a w zapowiedziach było ich znacznie więcej i efektowniejszych :blink: z góry dzięki z odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Z tego co mi się wydaje sands credits są tylko do tego żeby odblokować właśnie sceniki, screeny i jakieś tam [ciach!]ły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 nie sledze watku, nie gralem w ta gre i nie bijcie mnie, jesli byla juz o tym mowa... moje pytanie brzmi: czy jest alternatywne zakonczenie, a jelsi tak, to jak je odblokowac? prosze o odp. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Rozumiem, że nawiązujesz tu do PoP WW :) Tym razem chyba nie ma 2 zakończeń:) z resztą gdyby było to musiałoby być takie, żeby prince miał w jakiś sposób w plecy, a to było by smutne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 W CD-ACTION pisze że jest drugie zakonczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A nie napisali jakie? I co trzeba zrobić? Na razie nie chce mi się znów instalować, ale gdyby było zakończenie nr 2 to może wartobyło by przejść po raz kolejny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Inne zakonczenie Zgromadż wszystkie 'life upgrades' a w finale zmierzysz się z innym przeciwnikiem. Kim on będzie, nie zdradzimy, by nie psuć ci SPOREJ niespodzianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ale na forum chyba sporo osób zebrało wszystkie i nik nic nie pisał. Ja nie jestem pewien, ale miałem albo all albo jednego mi zabrakło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ostatnie kilka dni spędziłem przy kolejnej odsłonie księcia i nie uważam tego czasu za stracony. Miałem okazję pograć we wszystkie części księcia z wyjątkiem Prince of Persia 3D i biorąc pod uwagę trzy ostatnie gry z tej serii to najbardziej podobała mi się PoP: Warrior Within, następnie PoP: Sands of Time i na końcu PoP: The Two Thrones. Mało jest ostatnio takich gier jak Prince na PC-ta, takich platformówek 3D. ;) Oprócz Prince jest Tomb Raider, który z każdą kolejną odsłoną jest coraz słabszy (może nowa odsłona będzie czymś ciekawym :unsure:). Oprócz TR nic mi z tego typu gier już do głowy nie przychodzi, ale muszę też przyznać się, że w grach ostatnio "mało siedzę". Dobra koniec tego gadania, czas na konkrety. ;) Prince zdobył nowe umiejętności - potrafi wbić nóż w odpowiednią dziurę w ścianie, potrafi obijać się od desek na ścianie pod pewnym kątem, może też kucnąć nad drążkiem, spuszczać się na łańcuchu, biegać po zaokrąglonej ścianie i co najważniejsze zaczął zachowywać się jak assassin, czyli wie jak wyeliminować przeciwnika po cichu. Należy też wspomnieć o drugim "ja" księcia (umiejętne posługiwanie się łańcuchem, coś jak bicz u Indiany Jonesa :)). Przyznam się, że musiałem troszkę poćwiczyć z tym speed killem, a często podczas dalszej gry byłem zmuszony cofać czas, aby taki speed kill wyszedł poprawnie. Poza tym bez speed killa nie da rady przejść gry - każdego bossa (no z wyjątkiem ostatniego ale tego trudno nazwać bossem, bo przecież on nawet nie walczy) należy potraktować speed killlem. Wraz z nowymi umiejętnościami mamy oczywiście nowe pułapki, które dla osoby grającej już wcześniej w Sands of Time lub Warrior Within nie stanowią większego problemu, zawsze przecież można spowolnić czas. Grafika - podobna do tej z poprzednich części. Nawet mam wrażenie, że w WW była ładniejsze, lepsza. Niemniej jednak posiadacze słabszego sprzętu mogą sobie komfortowo pograć. Dźwięk i muzyka. O dźwięku, o odgłosach nie będę pisał, są ok. Natomiast muzyka w porównianiu do tej, która była w WW, jest dla mnie słabsza. Owszem orientalna muzyka pasuje do klimatu, w sumie taka powinna być. Jednak porównująć do tej, która była w WW, wypada słabo. Gdzie twórcy wyrzucili te ciężkie riffy, muzykę która niejako napędzała gracza. Aż przypominają się ucieczki przed Dahakką pełne adrenaliny, skupienia i radości. I jeszcze ta muzyka. Uciekasz, wiesz że jeśli się zatrzymasz, popełnisz jakiś błąd, to Dahakka cię dorwie. W tym samym momencie wszystko się sypało, ściany pękały, podłoga leciała w dół, a książe uciekał do najbliższej ściany wody. W TTT tego napięcia nie ma. :( Muzyka w WW budowała napięcie, tutaj (w moim przekonaniu) tego nie robi. Na uwagę zasługują teksty ksiącia podczas gry (rozmowy dark pirnce'a z princem, plus jeszcze Farah) ;) Kilka razy się uśmiałem, a ile w nich prawdy. :lol: Co do walki i combosów. Myślę, że jest ich tyle samo co w WW. Mamy tu różnego rodzaju "tornada", odbieranie przeciwnikom broni, podcinanie gardeł itp. Biorąc pod uwagę dark prince'a tych combosów będzie więcej (łańcuch). Nie sprawdzałem combo list, bo zwyczajnie sobie radziłem. :D Smuci natomiast fakt, że nie da rady odciąć przeciwnikowi głowę, przeciąć go na pół. Szkoda, bo przez to walka jest mniej widowiskowa. Co więcej w nowej odsłonie ksiącia mało jest przeciwników. Mamy trzy rodzaje piechurów, jednego niewidzialnego, jakiś zielone śmieszne potworki bojące się światła, kobitki machające swoimi mieczami i znanego z WW rzucającego sztyletami, szybko poruszającego się "ducha" i stwora odbierającego nam piasek. Coś mało tego jest. Mam wrażenie, że w WW było ich trochę więcej. Walka w TTT jest... nudna i monotonna. Lepiej jest zastosować speed killa, niż zdecydować się na walkę. Gdyby było mniej walki, to gra nie straciłaby na tym za dużo, może nawet lepiej by było. Jeśli ktoś chce zmierzyć się z "piaskowymi" potworami, to lepiej jest pograć w WW. Speed kille są spoko. ;) Ciekawe animacje i można przejść większość pojedynków własnie przy pomocy speed killi, eliminując po kolei i po cichu przeciwników. Rozgrywka sprowadza się do pokonywania pułapek, skakanie po gzymsach, drążkach, dachach itp. Co jakiś czas możemy zabawić się w zabójcę lub zaprezentować bojowe możliwości. Mnie to lekko nudziło. :( Ktoś kto nie grał w poprzednie części będzie się lepiej przy tej grze bawił. Chyba nie było jakiegoś momentu, żebym nie wiedział co dalej zrobić, gdzie wskoczyć. :( Tradycyjnie kamera świruje. ;) W poprzednich częściach aż tak bardzo mi nie dokuczała, tutaj potrafiła w pewnych momentach bardzo zirytować. Może jakbym grał na padzie byłoby inaczej? Mogę zapewnić - na klawiaturze i myszce da się grać. :P Co do alternatywnego zakończenia. Zebrałem wszystkie health upgrade (łącznie 6). Swoją drogą nie wiem , nie wyobrażam sobie przejść tą grę, nawet na easy bez żadnych HU. Dark prince ma jednak pewną wadę, bez piasku nie pojedzie. ;) A w takim przypadku HU jest niezbędny. Wracając do zakończenia - celem jest zabicie wezyra, ale po jego zabiciu jest coś jeszcze. Nie będę zdradzał co. W każdym razie jeśli są odblokowane wszystkie filmiki, to mamy to alternatywne zakończenie. Nie wiem czy nie zbierając HU można mieć ten ostatni filmik, bo jeśli tak, to alternatywne zakończenie będzie fikcją. Skoro już przy filmikach jesteśmy - mało ich. :( W WW było ich więcej. Fakt był trailer od SoT i WW, pokazówka z free form fighting, ale było ich prawie dwa razy więcej niż w TTT. Swoją drogą trailer z SoT i muzyka zastosowana w nim są kapitalne (nota bene ta muzyka została zastosowana też w trailerze King Konga). Wracając do Dwóch Tronów - zobaczcie koniecznie pierwszy filmik. Jest to coś na kształt scenek, jakie są pokazywane po niektórych filmach czy serialach (chociażby "Daleko od noszy", czy filmach z Jackie Chanem). Można się pośmiać, szkoda że tylko kilka gagów. Podsumowując gra jest sympatyczna, ciekawa, można przy niej miło spedzić czas (walki z bossami potrafią tylko zniechęcić i świrująca kamera). Dla zaawansowanych graczy zagadki w tej grze nie powinny stanowić problemu, dla początkujących lub tych, którzy nie grali w poprzednie części gra może stanowić jakieś wyzwanie. ;) Ogólnie - warto zagrać. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Inne zakonczenie Zgromadż wszystkie 'life upgrades' a w finale zmierzysz się z innym przeciwnikiem. Kim on będzie, nie zdradzimy, by nie psuć ci SPOREJ niespodzianki. Chodzi CI o Warrior Within (Dusze Wojownika) a nie o The Two Trones (Dwa Trony). Zebralem wszystkie LU w TTT i wiem, ze w tej czesci nie ma innego zakonczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Crosis zgadzam sie we wszystkim,oprocz tego,ze najlepszy jest zdecydowanie TTT,potem SoT a dopiero potem WW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Tak napisali nie ja to wymyśliłem. Edytowane 5 Marca 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 juz jestem przy koncu gry zaczalem grac wczoraj,fajnie sie pogrywa :) Mam tez sands of time ale pamietam ze nie za barzdzo mi sie podobola.The Two Thrones o wiele lepsze !! Jak sadzicie warto kupowac warrior within??Bede mial wtedy całą sagę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Przeszedlem gierce* wczoraj. Gralem 30 minut. *-na komorke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Hmm, ja moze odbiegne troche od tematu.. Ale wiecie, czy juz w Empikach jest PoP : Two Thrones, bo wiem ze w sklepach internetowych, jest ale nie wiem czy w sklepach normalnych bo pare dni temu bylem w empiku i nie bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 U mnie w empkiku jest pelno kopii,musisz pojsc i zamowic.W empikach tak robia z tego co wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Po długich namysłach kupiłem wreszcie POP:T2T. Moje obiekcje wzbudzał sposób zabezpieczenia -> StarForce. No i problem bo gra działa źle. Po zainstalowaniu gry, w trakcie konfiguracji, gra wywaliła mi 8 razy "do pulpitu". To samo dzieje się podczas grania, średnio przy co drugim save. Zredukowałem efekty i cienie, w wyniku czego cienie zrobiły się zielone i dalej wyłącza się. Przy każdym ponownym uruchomieniu pojawia się komunikat "czy uruchomić grę w trybie bezpiecznym". Przeinstalowałem sterowniki z WarCats 5.11 na Catalysty 6.2 dalej to samo. Do tego dochodzą kłopoty z dźwiękiem , co kilkanaście sekund coś stuka/klika w głośnikach. Przeinstalowanie sterowników i redukcja ustawień do minimum nic nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Dopowiedź do postu Crosisa ... Prince zdobył nowe umiejętności - - dokładnie , jest jakby bardziej zwinny :D Grafika - w WW była jakby bardziej bajkowa :> tu jest więcej detali i "realizmu" imho Dźwięk i muzyka. - muszę przyznać rację Crosisowi :( strasznie szkoda tych metalowych kawałków .. klimat i ten napęd do gry .. Co do walki i combosów. - Mniej ? jest ponad 100 nowych :> do Combo list nie zaglądałem ale już widziałem sporo na nowo :D i głowy da się odcinać :P najwyraźniej nie umiesz ;] Rozgrywka - Ojj te pułapki i grzymse itp ... po WW wydają się jakieś proste :] Ogolnie polecam - za ciosy i ogolnie jakiś taki magnetyczny (przyciągający :P ) gameplay ;] i ciemny Książe rlz :D i jego łańcuch :twisted: Edytowane 20 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Odpowiedź Cenegi na zgłoszony problem: "Obecnie trwają prace nad patchem poprawiającym stabilność gry. Będzie on mierzony w rozwiązanie problemu z wyrzucaniem do Windowsa podczas zmiany ustawień sterowania lub zapisu stanu gry. Prawdopodobnie wyeliminuje on także problemy, które pojawiły się u Pana. Tymczasowo prosimy o uruchamianie gry w trybie zgodności z Win 98 i zmniejszeniu rozdzielczości na 800x600. Co do pozostałych problemów z grafiką, proszę może zmienić sterowniki na starsze i bardziej stabilne Catalysty 5.12 lub nowe Catalysty 6.3." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Co do walki i combosów. - Mniej ? jest ponad 100 nowych :> do Combo list nie zaglądałem ale już widziałem sporo na nowo :D i głowy da się odcinać :P najwyraźniej nie umiesz ;] Sprostowanie: pisząc tamtego posta nie brałem pod uwagę ciosów Dark Prince'a, stąd moje stwierdzenie, że ciosów jest tyle samo. Nie uwierzę, iż jest ponad 100 nowych ciosów, owszem jest ich więcej (w końcu z łańcuchem można robić różne ciekawe rzeczy ;)) ale nie ponad 100. ;) Speed killi jako nowych ciosów nie liczę. Co do odcinania głowy - niby da radę odciąć, chociażby przy odbieraniu broni przeciwnikowi ale te głowy nie odlatują. ;) W WW było tak, że odcinałeś głowę, ona wznosiła się troszkę do góry. W T2T głowy jest jakby złączona z resztą ciała - gdy odetniesz głowę, to jej pozycja względem reszty ciała nie ulega zmianie. To samo z przecinaniem na pół - przetniesz, ale ciało się nie rozdzieli. Szkoda że tego w T2T nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Sprostowanie: pisząc tamtego posta nie brałem pod uwagę ciosów Dark Prince'a, stąd moje stwierdzenie, że ciosów jest tyle samo. Nie uwierzę, iż jest ponad 100 nowych ciosów, owszem jest ich więcej (w końcu z łańcuchem można robić różne ciekawe rzeczy ;)) ale nie ponad 100. ;) Speed killi jako nowych ciosów nie liczę. Co do odcinania głowy - niby da radę odciąć, chociażby przy odbieraniu broni przeciwnikowi ale te głowy nie odlatują. ;) W WW było tak, że odcinałeś głowę, ona wznosiła się troszkę do góry. W T2T głowy jest jakby złączona z resztą ciała - gdy odetniesz głowę, to jej pozycja względem reszty ciała nie ulega zmianie. To samo z przecinaniem na pół - przetniesz, ale ciało się nie rozdzieli. Szkoda że tego w T2T nie ma. ups ... poprawka ... 100 - jest ale ogolnie dodanych ruchów księcia (Ciemnego też ) - czyli liczy się np wskakiwanie na drążki czy wbijanie się w ściany ;] (w tym też speed kill ) Ale i tak i tak Książe jest istnym mistrzem capoeiry :P A co do głów ... hmm no racja :) nie jest to tak efektowne jak w WW (chyba ze względów że WW pochodziła pod 18+ a gra wydawana jest 16+ :> sam nie wiem ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukdrz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 świetna gra, co jak co jeszcze jej nie przeszedłem ale ze spokojem mogę tak powiedzieć ;) jestem już przy końcu, bodajże ostatni level przed walką wszak przydałoby się w kilku punktach więcej save pointów no ale ma to też swój smaczek, bo jak już przejdziemy jakiś etap bez zapisania gry, czy nasza radosc nie jest większa...? :) jak narazie najtrudniejszą walką była dla mnie potyczka na arenie z dwoma bliźniakami im bliżej końca tym więcej myślenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka321 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A propos tych odcinanych glow i rozczlonkowywanych korpusow, ludzie, co wy chrzanicie, u mnie to wszystko jest!! Jesli odpowiednio podkrecic Ksiecia (czyli wklikac odpowiednie kombinacje klawiszy), to jak najbardziej mozna odcinac glowy i przecinac na pol przeciwnikow. W WW gralam, ale to bylo tylko demo, ale te elementy walki wygladaja tak samo, latajace w powietrzu glowy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrediX Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam pytanie: Czy ktos wie, czy mozna zmienic wersie jezykowa z polskiej na angielska?? Chodzi mi o dialogi w polskim oryginale. Blagam, pomozcie, bo juz nie wytrzymuje z tym kogucim glosikiem Ksiecia... :/:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...