Wofek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Karta Hercules 3D Prophet FDX8500LE - 64 MB DDRAM, Tv out, DVI. Wersja BOX - co o tym myślicie ??? jak się kręci ??? gdzie znajde recki ??? ile jest warte ??? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 karta ogolnie jest bardz odobra, ma rewlacyjna jakosc onrazu i tvout - wedlug wielu recenzentow lepsza niz oryginalny ati minusy to biedna zawartosc pudelka i troche niskie taktowanie 250/460, ale wynagradzaja to bardzo wysokie tajmingi pamieci, nawet przegania niektore karty taktowane 250/250 z tego co czytalem na forum rage3d karta prawie wcale sie nie kreci ( wina biosu - hercules obiecuje aktualizacje wraz z nowa wersja sterow ), sporo osob na rage3d wgralo bios do tej karty z oryginalnego radka 275/550 nie dosyc ze wszystko smiga ok to jeszcze mozna troche podkrecic a wszystko na pamiatkach hynix 4 ns karta warta jest jakies 550 zl., przynajmniej na allegro mozna za tyle dostac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 recji na : twojepc.pl frazpc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Doskonala karta :) Jedyna wada - brak drugiego RAMDAC'a Pisalem o niej dosyc nie dawno - poszukaj w archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 karta ogolnie jest bardz odobra, ma rewlacyjna jakosc onrazu i tvout - wedlug wielu recenzentow lepsza niz oryginalny ati minusy to biedna zawartosc pudelka i troche niskie taktowanie 250/460, ale wynagradzaja to bardzo wysokie tajmingi pamieci, nawet przegania niektore karty taktowane 250/250 z tego co czytalem na forum rage3d karta prawie wcale sie nie kreci ( wina biosu - hercules obiecuje aktualizacje wraz z nowa wersja sterow ), sporo osob na rage3d wgralo bios do tej karty z oryginalnego radka 275/550 nie dosyc ze wszystko smiga ok to jeszcze mozna troche podkrecic a wszystko na pamiatkach hynix 4 ns karta warta jest jakies 550 zl., przynajmniej na allegro mozna za tyle dostac Co wybralibyście Prolink GF4Ti4200 czy tego Radeona 8500 LE z Herculesa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ja bym bral Prolink GF4Ti4200 , chociaz na twoim sprzecie z Radeona 8500 LE gry jeszcze dlugo beda smigac na hercu masz gwarancje ze kazda karta to dopieszczony produkt,na prolink roznie bywa zalezy co ciebie interesuje - wydajnosc czy jakosc na kiepskiej klasy monitorze nie odczujesz roznicy w jakosci a wydajnosc tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 co do ATI w srode kupilem Sapphire Radeon 9000 PRO box za 500 zl. i jestem bardzo zadowolony jeszcze nie krecilem choziaz karta napewno ma potencjal - wiatrak od sapphira w stylu thermalake blueorb i pamiatki 3,5 ns. i musze zaznaczyc ze jednak ATI to ATI !!! tymbardziej od dobrego producenta klonow a napewno od Herdulesa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Kurde jakoś tak trudno powiedzieć co bym wolał?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Co wybralibyście Prolink GF4Ti4200 czy tego Radeona 8500 LE z Herculesa ?Mialem przez krotko podobny dylemat (no 150 PLN do Ti4200). Generalnie malo gram a czesto uzywam komputera do podlaczenia do TV i magnetowidu SVHS i absolutnie nie zaluje zakupu Herculesa. Mialem naprawde sporo roznych kart ale ta pod wzgledem jakosci obrazu i na monitorze i na telewizorze jest dlamnie wzorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Kurde jakoś tak trudno powiedzieć co bym wolał?? :?Dlatego WAS się pytam ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jezeli znajdzesz kogos kto sprzeda za okolo 550 zl. a nie wiecej to bierz radka i tyle !!! nie ma co sie zastanawiac twoj sprzet zniweluje roznice w wydajnosci midzy tymi dwoma kartami a jakosc obrazu to fakt i nie potrzeba liczyc 3dmarkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jezeli twoj config Wofek nie klamie to masz jeden z najlepszych monitorow 17 calowych na rynku tylko pomysl hercules plus mag mozna by sie wpatrywac godzinami bierz herca !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Co wybralibyście Prolink GF4Ti4200 czy tego Radeona 8500 LE z Herculesa ? Mialem przez krotko podobny dylemat (no 150 PLN do Ti4200). Generalnie malo gram a czesto uzywam komputera do podlaczenia do TV i magnetowidu SVHS i absolutnie nie zaluje zakupu Herculesa. Mialem naprawde sporo roznych kart ale ta pod wzgledem jakosci obrazu i na monitorze i na telewizorze jest dlamnie wzoremKasa akurat nie gra roli ! Moge wydać do 750 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jezeli twoj config Wofek nie klamie to masz jeden z najlepszych monitorow 17 calowych na rynku tylko pomysl hercules plus mag mozna by sie wpatrywac godzinami bierz herca !!! Dzięki za docenienie monitora... w konfigu sama prawda.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Sumujac IMHO zastanow sie: 1) jesli zalezy Ci na wysokiej jakosci obrazu szczegolnie na TV - Radeon Herculesa 2) jesli na TV out CI dobrym nie zalezy, zadawalasz sie *dobra* jakoscia na monitorze a duzo grasz i rajcuje Cie pare klatek wiecej to Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Sumujac IMHO zastanow sie: 1) jesli zalezy Ci na wysokiej jakosci obrazu szczegolnie na TV - Radeon Herculesa 2) jesli na TV out CI dobrym nie zalezy, zadawalasz sie *dobra* jakoscia na monitorze a duzo grasz i rajcuje Cie pare klatek wiecej to Ti4200 Gdzie znajde porządny test GF4Ti4200 kontra Radeon 8500 ( LE ) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Czesć all Własnie sprzedaje te radeony BOX na allegro z 3 letnią gwarancją Zostały mi trzy ostatnie stuki i wiencej nie będzie W sklepach chodzą po 660zł ja je sprzedaje za 600zł Sma mam taką i wyciska 8k na duronie 1.25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 wofek na Allegro możesz kupić tego Herca za 460zł z opcji KUP TERAZ. Sprzedaje pzimny u którego zresztą sam kupiłem tego Herculesa i bardzo sobie go chwalę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A i wradkach jest x16 anizo trilineral prawie bez stat klatek i z tym wyprzedza gf4ti 4200 A miałem grative 4400 i w stosunku do radka był gorszy w obrazie i w filmachA i wradkach jest x16 anizo trilineral prawie bez stat klatek i z tym wyprzedza gf4ti 4200 A miałem grative 4400 i w stosunku do radka był gorszy w obrazie i w filmachA i wradkach jest x16 anizo trilineral prawie bez stat klatek i z tym wyprzedza gf4ti 4200 A miałem grative 4400 i w stosunku do radka był gorszy w obrazie i w filmach to już wogóle inna bajka Przy okazii tek radek to solidna koonstrukcja i zostaje przy nim a 150zł się przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 wofek na Allegro możesz kupić tego Herca za 460zł z opcji KUP TERAZ. Sprzedaje pzimny u którego zresztą sam kupiłem tego Herculesa i bardzo sobie go chwalęPodaj na priva linka do aukcji ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja mam te radeony herculesa po 520 zł box 3 letnia gwarancja, faktura:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja mam te radeony herculesa po 520 zł box 3 letnia gwarancja, faktura:) Mi się udało właśni u pzimnego poza aukcją kupić tego herculesa za uwaga :!: 406zł. To jest chyba rekord :lol: będę ją miał w poniedziałek! Dogadajcie się z gościem to zbijecie trochę cenę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 hhmmm :? a ja jakoś nie widziałem aukcji pzimnego od dłuższego czasu. Czy on dalej handluje tymi kartami?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 znajdz jego konto i wyślij maila, na pewno się dogadacie. Koleś na 100% pewny, zresztą jak odbierałem swojego to spotkałem go osobiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Cena tego modelu karty w ostatnim czasie bardzo spadla...Mozna ja qpic w komputroniku czy siriusie za okolo 539 zlociszy....ale fakt ze ktos kto tam pisal ze qpil ja za 400 z groszami to mu sie trafila okazja;) tylko pogratulowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Aukcje aukcjami a nie wiecie w jakich hurtowniach jest taka karta na stanie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Aukcje aukcjami a nie wiecie w jakich hurtowniach jest taka karta na stanie??Chyba tylko JTT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...