Skocz do zawartości
Przemo

Ty vs kobietki - wymiana doświadczenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się że w naszej branży temat szybko minie ale co tam. Po ostatniej wizycie mojej jedynej proponuje się powymieniać doświadczeniem jakie posiadamy (my faceci) hehe. Zawsze w końcu można wynieść coś nowego.

Jeśli temat się rozwinie to można go nawet przykleić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio na angielskim poznalem slowo "nerd". Ciekawe do ilu z "nas" sie odnosi :?:

Jest taki kawal:

Na swiecie zyje jeden jedyny czlowiek (czyt. facet ;) ) ktory nie grzeszy, trzyma sie dekalgu itd. Bog postanowil go wynagrodzic za zycia, zeby facet mial jakas nagrode za takie zycie.

Pyta wiec faceta: Poniewaz jestes czlowiekiem bez skazy powiedz co chcesz a ja spelnie twoje zyczenie.

Facet odpowiada: Chcialbym most spod mojego domu az na hawaje.

Bog: Wiesz to duzo kosztuje (ludzie, materialy...)

Facet: Ok. Spraw wiec zebym zrozumial kobiety.

Bog: To ilu pasmowy most?....

I to chyba wszystko wyjasnia. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak:

kazda kobietka jest taksamo zboczona jak przecietny facet tylko ze sie do tego nigdy nieprzyzna wychodzi to dopiero w praniu  8)

ej no sa wyjatki niektore dziewczyny sa BARDZIEJ zboczone od nas takze jest jak mawia Forest Gump nigdy niewiadomo na co sie trafi :wink: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zgadzam z przedmówcą że moja dziewczyna to najwspanialsza żecz jaka mnie spotkała. I niech mi ktoś powie że ma przedemną jakieś tajemnice. To ja mu odpowiem - co ty o niej wiesz !!! 8)

A tak w ogóle to co my byśmy robili bez nich. A tak zawsze jakieś oderwanie się od kompa, chwila relaksu, czyż nie mam prawdy.

Wszystko zależy od nas samych "Ile dasz tyle dostaniesz" choć to nie jest regułą ale się często sprawdza. Zawsze to swojej powtarzam i wtedy jest taka miłaaaaa - wiecie o czym mówię ?. Pewnie się domyślacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co bylo by bez nich(kobiteq) hmmmmmmmmm

nic by nie bylo - bo przeciez ile mozna przy kompie siedziec

trzeba sie czasem porelexowac....... :lol: :lol: :lol:

a to ze sa dziwne to normalqa

one czasem same siebie nie rozumieja........

ale fakt ze kobieta potradi dac dooooooooooozo szczescia

zycie nabiera sensu..........kurde zaczynam bredzic

no 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że temat się rozkręca powoli, no ale wszycy wiedzą że to temat rzeka, ale miodem płynąca hehe :)

A moze małą ankieta (nieoficjalna) a temat:

Ja zaczynałeś by dojść do związku.

Oj kurde chyba bredzę już

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak:

kazda kobietka jest taksamo zboczona jak przecietny facet tylko ze sie do tego nigdy nieprzyzna wychodzi to dopiero w praniu  8)

"Nimfomanka to kobieta, ktora mysli o seksie tak czesto jak przecietny mezczyzna..."

NIMFOMANKI DA BEST !!!! :wink: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maly dowcip:

Wiecie czemu kobiety sie maluja i perfumuja?

Bo sa brzydkie i smierdzace!! :):)

Zeby nie byl niejasnosci ja bardzo lubie kobiety, a niektore nawet kocham

Dokladnie. Masukja swe niedoskonalosci, a my(faceci) zyjemy bez tego i panienki i tak nas kochaja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zgadzam z przedmówcą że moja dziewczyna to najwspanialsza żecz jaka mnie spotkała. I niech mi ktoś powie że ma przedemną jakieś tajemnice. To ja mu odpowiem - co ty o niej wiesz !!! 8) 

A tak w ogóle to co my byśmy robili bez nich. A tak zawsze jakieś oderwanie się od kompa, chwila relaksu, czyż nie mam prawdy.

Wszystko zależy od nas samych "Ile dasz tyle dostaniesz" choć to nie jest regułą ale się często sprawdza. Zawsze to swojej powtarzam i wtedy jest taka miłaaaaa - wiecie o czym mówię ?. Pewnie się domyślacie :)

Ehh, powiem tak, rozumiem doskonale o czym mówisz, tak samo jak Kain. Tak naprawdę, wszyscy sie o tym przekonacie, w momencie gdy taką osobe spotkacie. Ja spotkałem taką, tyle tylko że prze swój egoizm nie doceniłem tego. I prawdą jest że "NIE zawsze dostaniesz tyle ile dasz z siebie", ją to niestety spotkało :(. Teraz jest mi naprawdę przykro, ale postaram się... ZROBIĘ WSZYSTKO żeby to naprawić....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi