Krz22 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Cześć mam taki dosc dziwny problem mianowicie:po zainstalowaniu najnowszych(badz troche starszych )sterow do Gforce 4 440 na telewizorze (potpiety do wyjscia tv out) nie otwarzane sa zadne napisy z programow do otwarzania filmow divix a na monitorze tak.Ustawiona opcja to klonowanie obrazu i powinno wszystko co na monitorze byc rownierz na tv przynajmniej tak mi sie wydaje:/ Moge dodac ze po zainstalowaniu duzo duzo starszych sterow chyba 44.36 wszystko jest git.Prosze o pomoc bo nie moge wytrzymac tego ze mam sterowniki do karty graficznej z 2002 roku!!!! Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Krz22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Miałem podobny problem tzn napisy wyświetlały się zawsze tylko na monitorze, ale nie przy "klonowaniu" tylko "poszerzaniu" o dodatkowy pulpit. Rozwiązałem to ustawiając atrybut "primary" nie na monitorze, tylko na dodatkowym wyświetlaczu czyli TV. Ta opcja jest zakopana gdzieś w zaawansowanych ustawieniach wyświetlania obrazu na dwu wyświetlaczach. Poza tym wiek sterowników o niczym nie świadczy, bo do starych kart w tych najnowszych sterach to producent żadnych poprawek (najczęściej) nie daje. Jeżeli dobrze działają te starsze to po co robić zamieszanie (no chyba że np gry ci z nimi nie chodzą, albo są wyraźnie wolniejsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam A włączyłeś wideo pełnoekranowe? Jak włączyć pełnoekranowe wideo na TV 1. Właściwości ekranu => Ustawienia => Zaawansowane => MX440 =>nView 2. Tutaj wybierasz "Klon" i zatwierdzasz 3. Poniżej nView pojawi się nowa zakładka "Wideo pełnoekranowe" 4. W menu rozwijanym "Urządzenie pełnoekranowe" wybierasz ekran pomocniczy (czyli TV) 5. Na TV oglądasz film a przy monitorku możesz używać jakiś innych mało obciążających programów np. Word Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...