Gosu Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Witam,moze mi ktoś powiedzec dlaczego nagle w zaporze systemu windows zmienilo w wyjatkach połaczene p2p na UpNP ??Kurde nie moge przez to za bardzo ciagnac z neta w p2p wczesniej bylo ok,co jest nie tak?Jak to zmienic,bo nie chce robic reinstalki,plz help :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 za pomocą architektury upnp można ominąć jak coś nie goli to spróbuj wogóle wyłączyć firewalla i zobaczyć jak bez niego chodzi lub wejdz we właściwości zapory-zaawansowane-przywróć domyślne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Robilem tak i lipa.wyłączałem zapore,dawałem domysle i nic :/ W ogóle to,kurde w zaporze zninęła mi opcja p2p co się z nią stało,i jak ją przywrócic?Oraz co to jest to UpNp? Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jeśli admin włączył UPNP na bramie internetowej to należy się z tego tylko cieszyć. Dzięki UPNP mozna zrobić sobie przekierowanie portów, a jak wiadomo przydaje się to do programów P2P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Z tym ze ja mam neo+,i ..nie mam pojecia jak te porty przekieorwac itp,jesli mozna prosic o szybkoą instrukcje obsługi był bym wdzięczny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 upnp służy do omijania nata masz neo wiec masz zewnetrzne ip więc nie musisz tego używać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...