taki_jeden Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Chcę zakupić sobie napęd combo no i nie wiem jaki <_< Napewno nie LG - są do d*** :angry: Jaki napęd polecacie? Raczej będę zamawiał na allegro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wiec zostaje ci kupić samsunga albo jakiegoś lite-ona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taki_jeden Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wiec zostaje ci kupić samsunga albo jakiegoś lite-ona 1415128[/snapback] A który lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wszystko to samo, nie wiem co masz do lg, ja i 2 moich kumpli maja lg i nie narzekaja. paru innych kumpli ma liteony i nie zauwazylem zadnej roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taki_jeden Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wszystko to samo, nie wiem co masz do lg, ja i 2 moich kumpli maja lg i nie narzekaja. paru innych kumpli ma liteony i nie zauwazylem zadnej roznicy. 1415596[/snapback] Mam napęd cd-rom LG. Niestety po 3-4 miechach użytkowania stracił on swoją szybkość. Nawet zaczął wydawać jakieś dziwne odgłosy. U kolegi nawet dosłownie wybuchła płyta. Nie wszyscy mają takie same zdanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ja będe bronił honoru LG, miałem cd-rom x52 i zero problemów jego miejsce zajął LG 52x24x52 i też zero problemów, a wypala że aż miło :) Lite-On'a mam w 2 kompie co prawda stary model ale też dzielnie się sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taki_jeden Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ja będe bronił honoru LG 1415868[/snapback] Dobra, ale jaki w tym sens? Każdy ma swoje zdanie, a ja napewno swojego nie zmienię :wink: Zastanowiłem się i wezmę Lite-on combo 52x32x52/16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja polece LG, ale skoro nie...hm...Twoj problem, bedziesz placil wiecej za cos gorszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...