WlodaR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Od pewnego czasu zaczął mi trzeszczeć prawy kanał w wyjsciu analogowym na mojej płycie P4s8x Ausa i wszystko zaczeło sie je... .Dysk zaczoł sie wyłanczać podczs grania i wogule wszystko sie zaczeło choidzic jakby chciało a niemogło wiecie co może być tego przyczyna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zasilacz ? plyta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WlodaR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Teraz mi sie pokazuje ze dysk D;\ jest niesformatowany i czy chce go teraz sformatowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Pozycz od kolegi zasilacz (jakis markowy, porzadny) i podłącz go u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zmien tytul tematu na regulaminowy zasilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...