Skocz do zawartości
wierzbiks

Jaka Grafa Którą Da Się Odblokować

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedaje Geforca fx5700

Mój budrzet wyniesie 0koło 600zł na nową karte

Wiem ze istnieja karty w wersji budzetowej które da sie odblokowac potoki tak aby tworzyły wyższy model nawet taki za 2000zl

Mam Agp 8x

Myslałem o geforce 6200 ale po odblokowaniu karty nalezało by ją podkrecic i pewnie zmienic chłodzenie

A podkrecenie tez wiąże sie z ryzykiem

Czy ta karta przd podkreceniem byla by lepsza od mojej sterej 5700 czy nie?

Moze sa jeszcze inne takie "magiczne" karty, a moze ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakiegoś radeona

Najlepiej aby taka karte wystarczylo odblokowac i nie podkrecac tylko czy zmieszcze sie w cenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Wiem ze istnieja karty w wersji budzetowej które da sie odblokowac potoki tak aby tworzyły wyższy model nawet taki za 2000zl

Skomentuje to jednym słowem BUHAHAHA !!!

a co do tego 6200 to powinjen bycnieznacznie wydajniejszy od 5700 a co do porkrecania to nie mam takiej pewnosci ze sie uda na 100% zrobi 6200@6600 w ver. AGP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobrowisko napisał(a):

Poszukaj na "jakiejś aukcji" 6800LE (najlepiej od jakiegoś pewniaka) z mozliwościa odblokowania potoczków, kup i używaj do woli  :D

1416184[/snapback]

Ja nie wiem ale co widze Twoje posty to wszedzie kazdemu wciskasz to samo :mur: Rozumie ze trafiles dobrze i masz wydajna karte za mala kase ale kolega ma 600zl slownie szescset zlotych :-| Jezeli znajdziesz modowalnego 6800le za taka kase to prosze o linka :D pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chemiczny_ali napisał(a):

Ja nie wiem ale co widze Twoje posty to wszedzie kazdemu wciskasz to samo :mur:  Rozumie ze trafiles dobrze i masz wydajna karte za mala kase ale kolega ma 600zl slownie szescset zlotych :-|  Jezeli znajdziesz modowalnego 6800le za taka kase to prosze o linka :D pozdrawiam

1416489[/snapback]

Uwierz mi że na Ebayu jest tego troche w tej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nuklear napisał(a):

Widzę, że nie chce Ci się jednak podac żadnej takiej aukci wiec ja podam. Kto zainteresowany niech licytuje, aktualna cena 220 zł

1418387[/snapback]

To nie tak że mi sie nie chce, tylko nie siedze całymi dniami przy kompie - robota nie głupota, robić też trza czasami...

Ale widze że sobie dobrze poradziłeś - tak trzymać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...