John M. Kane Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Na pewno choćby słyszeliście o "Pimp my ride", gdzie to przerabiają nie do poznania wózki i tune'ują je. Teraz sobie pomyślcie, że Wy jesteście takimi specami od tuningu a ja jestem niczego nie spodzewającym się posiadaczem blaszaka (cfg w syg.) - nagle do mnie wpadacie i podkręcacie co się da :> Napiszcie co byście zrobili dokładnie, o ile procka i jak itp. To będzie taka forma rozrywki oraz przy okazji zobacze co bym rzeczywiście mógł zrobić (a dlaczego jeszcze nie zrobiłem - ponieważ gierki mi chodzą zadowalająco i jakoś nie mam potrzeby). No to do dzieła! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ja bym Ci go zjumał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Gdybym się miał wzorować dokładnie na Pimp My Ride to dostałbyś tylko zmodowaną obudowę ( tacka CD w chromie, okno przyciemnione, może cała buda z pleksy, masa podświetlenia i wentylatorków, malowanie, ze 2 lcd), ale podkręcone by to nie było, bo z tego co pamiętam to kolesie w Pimp My Ride nie robili tuningu silnika (tylko wygląd zewnętrzny+ otoczenie kierowcy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Nexer :) MareCeK - no dobra, nie trzymajmy się sztywno wzoru :) Wykręci mi ktoś coś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 zapewne bez vmodow jak i modow chlodzenia by sie nie obylo ;) tyle ogolnie , procz zmiany wygladu zew. jesli nie jest na maxa odpimpowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...