Skocz do zawartości
tomasir

wiem ze to nie gielda...

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie to nie gielda ale mam do sprzedania Cd toshiba 48X i plytke Aopen Ax59 pro +procek Amd k6-2 450.Wszystko w idealnym stanie.Procek caly czas chodzil na 4,5 x 112 bez najmniejszych problemow i zmieniania napiecia.Jak ktos zainteresowany to prosze o kontakt.Najchetniej z Krakowa lub Czestochowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec chyba na allegro puszcze.Liczylem ze chociaz na cd-ka sie ktos skusi.

Ale to zaden problem.Predzej czy pożniej i tak to puszcze..

Aile byś chciał za CDka bo ostatnio spaliłem nagrywarkę i w drugim kompie mam badziewie 4x.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec chyba na allegro puszcze.Liczylem ze chociaz na cd-ka sie ktos skusi.

Ale to zaden problem.Predzej czy pożniej i tak to puszcze..

Aile byś chciał za CDka bo ostatnio spaliłem nagrywarkę i w drugim kompie mam badziewie 4x.

POwiedzmy 80 ale mozna jeszcze sie targowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie to nie gielda ale mam do sprzedania Cd toshiba 48X i plytke Aopen Ax59 pro +procek Amd k6-2 450.Wszystko w idealnym stanie.Procek caly czas chodzil na 4,5 x 112 bez najmniejszych problemow i zmieniania napiecia.Jak ktos zainteresowany to prosze o kontakt.Najchetniej z Krakowa lub Czestochowy.

Wystaw na gielde @ tweak.pl :-))

Ceny uhm - CD-ROM zalezy ile ma lat ;) Od 60 do 80 zlotych. Jesli ponizej roku to 80 bo to Toshiba a nie badziew LG/Szajsung./Lite-on/Cyberdrive etc ;)))

Najwiecej wyciagniesz za procka -ciagle jest zapotrzebowanie na K6-2 bo duzo osob ma walajace sie plyty SuperSocket7 a z prockiem 450 robi sie z tego calkiem uzywalna maszyna (wlasnie z 450 @ FIC 503+, 128 RAMu robilem ostatnio stacjonarny playaer DivX'ow - powered by pingwinek ofkorz ;) Tylko musze kiedys skonczyc interface i wyswietlanie na LCD;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...