Gość Consensus86 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Planuję zakup Winchestera 3000+ i nie jestem pewien jaką płytę główną pod niego wybrać. Obecnie moje oczy zwrócone są na Gigabyte K8NSC-939 nForce3 Ultra. Zależy mi na tym aby cena płyty nie przekroczyła 350zł. Mowa o płycie z AGP. Oczywiście zależy mi na płycie na której będę w stanie trochę "przycisnąć" zegar Winchestera :) Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie i pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A przyznasz się bez bicia czy szukałeś ;> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108869 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Owszem nowi forumowicze powinni od początku szukać. Lecz zdaje się że gildia moderatorów stwierdziła że w dziale "podstawowe zagadnienia" będzie wszystko wybaczane. :wink: @Consensus86 Ja proponuję płytkę na NF4, DFI Lan Party lub Gigabyte. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Nie twierdzę, że przeczytałem wszystko ale TAK, byłem na owej stronie :) Przeczytałem większość (zdecydowaną) i po prostu dużo tam różnych specyfikacji. Wiem, iż to mój problem, ale chciałem mieć w głowie coś więcej niż tylko samą teorię, zależało mi na jakiejś opinii kogoś, kto może użytkuje ową płytę bo tam tego konkretnego modelu nie ma. Corso: Mi zależy na płycie z AGP to jedno, a druga sprawa to, taka, że DFI Lan Party kosztuje sporo ponad 350zł... Edytowane 2 Maja 2005 przez Consensus86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Na pewno jak chcesz kręcić to nie gb...na pod s939 z agp to msi jest najlepsza do kręcenia. A co do proca poczekaj na venice..zaczynają sie pojawiać... Cena za jakiś czas powinna byc niewiel wyższa od winchestera a proc ma pare udostkonaleń i do tego 3ghz czy więcej jest całkiem realne :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Masz na myśli, że w Polsce zaczynają się pojawiać? Nie potrafię nigdzie znaleźć Athlona z owym rdzeniem w żadnej ofercie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Luks__pl, do niego się kieruj ;] a Venicki juz leżą na połkach, widzialem w kilku shopach internetowych, szczerze to mi sie teraz nie chce szukać, ale są ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...