Vincent de Marco Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zanim mnie ktos opie*** ze nie uzylem 'Szukaj', spiesze powiadomic, ze uzylem, ale zawsze jest mowa o obrazach partycji. Ja natomiast chce utworzyc dokladna kopie calego dysku SATA na ATA (oba maja identyczna pojemnosc). Jest 5 partycji NTFS. Potrzebuje czegos co by zrobilo kopie calego dysku bez zbednych ceregieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ghost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 A nie mozesz zrobić 5 obrazów??? Nie rozumię w czym problem. Poza tym można robić obrazy całego dysku na raz. Bez znaczenia czy to sata czy pata. DriveImage ma zdaje się taką opcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Drive Imaage teraz nazywa się Ghost.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Robilem dyskietke startowa Norton Ghost-em 2003 i wlasnie wtedy sie zawiesza wszystko. Czy do S-ATA (zeby uruchomic pod DOSem z dyskietki startowej) nie potrzeba przypadkiem jakis specjalnych sterownikow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 nic mi na ten temat nie wiadomo, przesiadałem się z dysku ATA na S-ATA, z tym, że ze zwiększeniem pojemności (potem to samo S-ATA --> S-ATA), każdorazowo ghost zadziałał, wybierasz disc to disc i voila. Ghost automatycznie proponuje Ci tą samą liczbę partycji powiększając je w proporcjach wielkości dysków, oczywiście dając też możliwość ręcznie wpisania ich wielkości. amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...