siwyyy Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam. Zakupiłem sobie nowy dysk twardy szczegóły tutaj... i chcę sformatować cały dysk który obecnie posiadam... Z usunięciem partycj D,E,F które obecnie posiadam nie ma problemu, zrobię to w zarządzaniu dyskami w xp, tylko nie da się w ten sposób usunąć ani sformatować partycji systemowej C... W jaki prosty sposób się jej pozbyć korzystając z darmowych narzędzi pracujących w srodowisku XP (z dosem u mnie pod górke)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Instalatorem xp, ale nie powinno byc problemów z zarządzania dyskami, z systemu uruchomionego z drugiego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Instalatorem xp, ale nie powinno byc problemów z zarządzania dyskami, z systemu uruchomionego z drugiego dysku. 1425458[/snapback] Ok dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...