Scary Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Czy orientujecie sie moze czy na tej plycie dostepny jest soundstorm?? Zainstalowalem soft do nForce'a ale nie dziala mi na przyklad EAX. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Orientujemy się, nie ma: "The A7N8X uses an onboard Realtek ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound cards." http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3...219&modelmenu=1 Na stronie producenta zazwyczaj są takie informacje ..... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scary Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Dziwi mnie to bo myslalem ze jest na kazdej płycie ktora ma nForce'a 2 :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Dziwi mnie to bo myslalem ze jest na kazdej płycie ktora ma nForce'a 2 :cry: 1425693[/snapback] powyzsza argumentacja wlasnei dowodzi czegos przeciwnego zdaje sie ze układ MCP-T powinien byc w wersji MCP-2T, tak zdaje sie jest iokreslenie tego ukladu pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 powyzsza argumentacja wlasnei dowodzi czegos przeciwnego zdaje sie ze układ MCP-T powinien byc w wersji MCP-2T, tak zdaje sie jest iokreslenie tego ukladu pozdro 1425793[/snapback] to nie tak, płyty bez soundstorma to z reguły te z układem MCP lub MCP2 (nowsza wersja) to dopisek T mówi o tym czy jest czy nie ma soundstorma a nie cyfra 2 ... chipy z soundstormem to o ile się nie mylę chipy: MCP-T i nowsza wersja MCP-2T ale czym się różnia to nie wiem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 MCP2- T tak się ten chip się zwie i tylko on ma SS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...