unnamed Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 nie mam pojecia skad go w ogole wziac :? , no i jeszcze sie waham czy w ogole odblokowywac...czy ktos juz mial przez to jakis problem, znaczy nie wyszlo mu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 idziesz do sklepu elektronicznego i prosisz o lakier przewodzący do łączenia ścieżek na płytkach drukowanych. mnie to kosztowało 5 zł a zamalował bym tym ze ze 100 procków. Całośc pomyka mi już 6 miesięcy i wsio działa spoko :) - czasami można dostać takie pisaki z lakierem - wtedy sprawa jest banalna i nie trzeba się bawić igłami i tasmą by nie zamaziać mostków - widziałem to to po 45 zeta - ale wprawna ręka i igła i za 5 zeta zrobi w 15 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ENIGMA to jakiś fajny sklep kupiłeś bo ja poszedłem do motorazycajnego i za 12.50 zł kupiłem lakier akrylowy z dodatkiem srebra :) Polecam oczywiście mazak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja kupilem lakier Electon 40 AC na bazie srebra(ten z 4maxa), koszt - 23 zl. A pozniej maskowanie tasma klejaca poszczegolnych mostkow... dokladnie tak samo jak na filmie z Tom's Hardware... Pierwszy raz nie ruszylo ale potraktowalem to jeszcze benzyna zeby zmiejszyc objetosc polaczen (tylko uwaga bo ten lakier jest na akrylu i strrrasznie ciezko to schodzi, zeby calokowicie to zmyc to chyba tylko aceton) po tym zabiegu lakier jakby wyszczuplal i byly juz duze odleglosci pomiedzy laczeniami.. i mam to juz ze 3 m-c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Electon 40.Jak na razie 100% skutecznosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tłuczone na miliony sposobów(nawet przeze mnie ostatnio)--TEMAT JEST WSZEDZIE!!!!!FaQ--inne posty, moje spiderMana ....wszystkich Prosiłbym o zablokowanie tematu!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...