jalo Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=6592&skad=skapiec czy http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=929&skad=skapiec (słyszałem że abity nf 7-s im nie dorównują) jak jest rożnica między tymi płytami i czy znacie może jeszcze jakieś lepsze płytki niż te tak do 320 zł max.Oczywiście płytka ma być do oc(hmm nie pogardze też jakąś lepszą kartą dzwiękową na płytce) Edytowane 4 Maja 2005 przez jalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Jak ma być do OC to tylko Abit NF7/NF7-S albo jakieś DFI. Poszukaj na Platformie AMD tam masz wszystko o co pytasz opisane. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 dzieki ale wiesz słyszałem że asus jest lepszy od abita slyszalem ze abitki czesto padają też ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na platformie AMD masz cały opis jednej i drugiej płyty. Radzę poczytać przed zakupem byś nie żałował później. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (hmm nie pogardze też jakąś lepszą kartą dzwiękową na płytce) :blink: Nie wiem jak te, które podałęś, ale A7N8X Deluxe ma soundstorm`a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Abit NF7-S i NF7-Sl też ma Soundstorm, nie wiem jak DFI ale raczej też. Co do Soundstorma to jeśłi nie masz zewnętrznego dekodera D/A to dzwięk i tak pójdzie przez Realteca ALC650 jak w większości płyt z wbudowaną dzwiękówką. Zysk jest jeszcze taki, że SS bardzo słabo obciąża proca. A karty Creativa maja co prawda lepsze efekty w grach ale cześć tego liczy procek. Pozdrawiam i polecam to co w podpisie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 nie polecam asusa A7N8X czy wersji E do OC, brac abita i bez gadania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...